Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet beágyazódás jele a...

Lehet beágyazódás jele a combokba sugárzó fájdalom?

Figyelt kérdés
7. Dpo-n vagyok, ma egész nap görcsöl, szúrkál a hasam. Húzódik a derekam ami kisugárzik a combjaimba. Mielőtt meg jön szokott fájni a combom is. De addig még van egy hét! Volt valakinek ilyen és babás lett? Én még ilyen beágyazódási tünetet nem hallottam.

2015. nov. 2. 20:39
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Én ugyanígy jártam mostanában, nekem tegnap, a 8. dpo-n volt ez az erős, kisugárzó szúrás, görcsölés, előtte is görcsölgettem pár napot, ma már egész lightos, inkább csak "érzem" a méhemet... itt a görbém, a hét vége felé tesztelek :p

[link]

2015. nov. 3. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Én is péntekre terveztem egy tesztet. Hőmérőzni sajnos nem tudok mert össze-vissza kelek. De a tiéd szerintem biztató. :) Krémes folyásom nekem is van viszont a hasam ma nem görcsöl és a combom sem érzem. Hát nem tudom, olyan messze az a péntek! :) Drukkolok neked! :)
2015. nov. 3. 15:10
 3/4 anonim válasza:
Nekem is minden nap változik, a hasam az állandó azt mindig "érzem"... holnap megcsinálok egy predictor earlyt... kicsit félek :/
2015. nov. 4. 16:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia. Megcsináltad a tesztet? Mi lett? Én ma teszteltem. Negatív. :(

Görcsöltem egész nap de nem jött meg. Mondjuk hétfőn kéne de azt hittem ma, hogy megjön hamarabb.

2015. nov. 7. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!