Mezeine kérdése:
Rá néztek? Ez negatív fotó
2015. nov. 2. 18:16
11/29 anonim válasza:
12/29 anonim válasza:
13/29 A kérdező kommentje:
Értettelek én :) csak azt nem értem hogy szabad szemmel is látható, és ugyan ott van negatívban ez a csík is. azért fura nem? terhességi tüneteim jók.
2015. nov. 2. 19:12
14/29 A kérdező kommentje:
Nem mert nagyon haloványka szegény csíkocskám :) időn belül jött ki ugyan a halovány csík. na majd meg látjuk :)
2015. nov. 2. 19:13
15/29 anonim válasza:
Mutasd meg rendesen a tesztet akkor ez kiderul egy perc alatt😊
16/29 anonim válasza:
Hat nem tudom a negativ alapjan nem latni halvany masodik csikot de lehet meg korai. Par nap es kiderul. Mikorra nem varod?
18/29 A kérdező kommentje:
Majd a reggelit! :D Érdekes amúgy. Menzesz helyett csak fehér vizes folyásom volt, azóta nagyon fájnak a melleim meg álom kóros vagyok. n
2015. nov. 2. 19:16
19/29 anonim válasza:
Reggel ismetelj tesztet!Hajra ne hagyd magad allj ki a halvany csikod mellett ;)
20/29 anonim válasza:
Ha csinálsz egy éles, normális képet normális fényviszonyok mellett, és feltöltöd eredetiben, nem negatívban, akkor talán meg tudjuk mondani, de így még azt se látjuk rajta, ami esetleg ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!