Menzesz után 1 héttel elkezdem kicsit vérezni. (csak tisztaságit kellett használnom) Pár napig tartott ez a kissé barnás dolog. Mi lehet ez? Bezavarhat ha babát szeretnénk?
szerintem még ne tesztelj.
nálam is pont ugyanez volt. akkor nem tudtam mi ez, de megvártam a menszit, (illetve azt a napot amikor meg kellett volna jönnie, és nem jött) akkor teszteltem, és akkor is csak halvány csíkocska volt. de volt!
úgyhogy szerintem jó úton vagytok, csak ne légy türelmetlen a teszteléssel.
Utoló válaszoló!
Van,aki reggeli hővel ellenörzi,de nekem ez nem vált be.Én a pg 53-at használom,hisz örök életre jó,s 2000ft kb.Ez kimutatja neked,hogy mikor van péd.A mensi első napjától kezdve minden nap nézd meg nyállal,hogy mit mutat(Én a bizt.kedvéért reggel 8 ó.kor és d.u. 16 ó.körül szoktam,inkább 2 szer mintsem becsapjam magam)Ha páfrányos,akkor beindul a peteérésed,s 5 napig akkor egyfolytában elv.az,de ezt ugy is látni fogod,ahogy használod,s,amikor az 5.naphoz érsz az a peteérés napja!Onnantól fogva tudni fogod,hogy Neked mikor van péd!Ha szerencséd van akkor nem csak 5,hanem 9 hón kersztül páfrányos lesz,ami akkor babókára utal!Nekem már most 12 napja páfrányos,aminek nagyon örülök,s remélem,hogy jöv.7n már a teszt is kimutatja,hogy jó a sejtésem!
Drukkolok nagyon!Pussssy
1-3-4-s válaszoló!
Reménykedek nagyon és szorítok érted!
Pussy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!