Ez már lehet valaminek a jele?
Figyelt kérdés
Szombaton voltam kb középidőben és voltunk is együtt a párommal, most olyan furi szurkálós érzésem van a hasamban. Ez már lehet valaminek a kezdete, vagy még korai? Tapasztalatok valakinek?2015. nov. 2. 11:35
1/3 anonim válasza:
Nagyon nagyon korai lenne ...3 nap telt el azóta...a beágyazódást van aki érzi vagy legalábbis olvastam ilyenről de az is minimum 7-12 nap.
2/3 anonim válasza:
48 óra után - ha egyáltalán már találkoztak az ivarsejtek - az osztódás kezdeti szakaszában jársz, a zigóta pedig a petevezetőben vandorol a méh felé, de még az is igen messze van. Röviden ettől nem érezhetsz semmit. Még szűk két hétig légy türelemmel, ne keress tüneteket, amíg nincs pozi teszte. Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Korai lenne bármit is érezned.
Ilyenkor én is csak imádkoztam, hogy legyen sikeres a hónapunk :) És 8 hetes múltam :)
Szorítok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!