Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedden voltam együtt egy...

Kedden voltam együtt egy fiúval, csütörtökön pedig megjött a menstruációm. Ha elmúlik a vérzés, csinálok 2-3 féle terhességi tesztet is. Ha mind negatív, akkor érdemes orvoshoz mennem saját megnyugtatásomra?

Figyelt kérdés
A fiú nem élvezett belém, csak rám,és párszor járt bennem,de nem mélyen. Attól félek, hogy még is kerülhetett belém, és azóta félek.Előtte nem voltam senkivel,ő volt az első...21 éves vagyok.
2015. nov. 1. 11:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsod, egészen biztos hogy nem fogok többé, csak ezt ússzam meg terhesség nélkül! Soha többé ilyet!
2015. nov. 1. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, érdemes orvoshoz menned, a fogamzásgátlási lehetőségek megbeszélése miatt.

A fiúnak megmondhattad volna, hogy ezek közül választhat:

-felhúzza a gumit (pár száz Ft)

-fizeti az esemény utáni tablettát (8ezer Ft)

-fizeti az abortuszt (30 ezer Ft)

-fizeti a gyerektartást minimum 18 évig (pár milla)

Ha egyiket sem szeretné, akkor nincs szex.

2015. nov. 1. 16:49
 13/14 A kérdező kommentje:
szándékomban van elmenni, még ha negatív eredményeket is kapok..
2015. nov. 1. 16:50
 14/14 anonim válasza:
Már nem sértésből, de 21 éves vagy és belementél?? Nem hajlandó gumit húzni? Akkor nem d*g meg. Ennyi. Most meg parázhatsz. Először a terhesség miatt, aztán meg, remélheted, hogy nem kaptál el tőle semmit. Azért ennyi évesen gondolkodhatnál. Tesztet még feleslegesen csinálnál, ahogy ennyiféle teszt is felesleges. Vegyél 1-et, utána meg menj el nőgyógyászhoz ott kéj vérvizsgálatot szerintem biztos ami biztos alapon, mert nem hiszem, hogy csak "előkelő társaságban" mozog az a barom. És szerintem felejtsd is el őt örökre.
2015. nov. 1. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!