Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon halványan látszik a...

Nagyon halványan látszik a terhességi teszten a második vonal akkor is ha negatív?

Figyelt kérdés
3 különböző márkájú tesztet csináltam ma van a nemvárt napja, nem első vizeletből. mindegyiken időn belül nagyon halványan de láthatóan megjelent a második csík. Egy x-epil, egy facelle, és egy hcg-line. Bizakodhatok?

2015. okt. 30. 18:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nálam is! Tegnapelőt extra halván és vékonyka vonalam lett. Előszőr semmi sem játszódott. 1-2 óra múlva vettem csak észre. Tegnap kellett volna megjönnie, de eddig semmi. Ma újra tesztelték, 2 perc után ott volt a halvány de rendes vastagságú rózsaszín vonal! Szóval van remény! :)
2015. okt. 31. 06:31
 12/16 A kérdező kommentje:
ma erősebb lett :D már nem kell keresni :D kb 1 percen belül de görcsölget picit a hasam.
2015. okt. 31. 07:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Gratulalok _:))) Pihenj es boldog babavarast kivanok!
2015. okt. 31. 07:08
 14/16 A kérdező kommentje:
itt sírok :D mint egy idióta :D köszönöm :D de tényleg görcsölget a hasam nem olyan erősen de érzem.
2015. okt. 31. 07:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Én pl terhesen jobban görcsöltem! Azt hittem meg jön! De nem! Nyugi ez igy természetes! Gratula!
2015. okt. 31. 08:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Gratulalok. Teljesen normalis ez a mindjart megjon erzes! Nyugi. Boldog babavarast. 29 hkm
2015. okt. 31. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!