Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem? Lehet...

Megnéznétek a tesztem? Lehet halvány pozitív?

Figyelt kérdés

[link]

Kinagyítva látszik egy halvány csík. Tegnap délelőtt csináltam, ez az első pozi gyanús tesztem... Szerintetek? Ma kellene megjönnie...

2015. okt. 30. 06:53
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
Köszönöm a válaszokat! Hát még nem bízom el magam, nagyon meg is lepődtem amikor megláttam! Holnap reggel mindenképp csinálok mégeggyet. Remélem h pozitív lesz!
2015. okt. 30. 13:07
 12/31 anonim ***** válasza:
Szia az én tesztem is ugyanijen. X-epil. De én nem bízok benne nekem még vaan pár napom kíváncsi vagyok neked mi lesz ebböl szorítok. Majd írd meg.
2015. okt. 30. 14:25
 13/31 anonim válasza:
Szia, hát eddig nem érzem h meg akarna jönni, várom a holnap reggelt már nagyon! Remélem neked is pozitív lesz! Írj majd te is! :)
2015. okt. 30. 14:47
 14/31 anonim ***** válasza:
Pozitív
2015. okt. 30. 23:32
 15/31 A kérdező kommentje:

Hát ma reggel újra teszteleltem. X-épül kazettás tesztet használtam. 2 perc után megjelent egy halvány rózsaszín vonalacska, a vastagsága ugyan az mint a kontrollcsíké! Még nem sikerült lefényképénzem mert a kis műanyag ablakán megcsillan a vaku... De ott van, látni mindenféle erölködés nélkül!!!

Amúgy 16.án volt peteérésem, ha össze is hoztuk a babát normális h ennyire halvány a csík?

Ja és nem jött meg, nem is érzek semmit h esetleg készülödne! :)

2015. okt. 31. 06:11
 16/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj,rendben lesz!Ismételj,és erősödni fog!!Nekem 17-én volt ovum,ha jól vettem észre, holnap reggel fogok tesztelni.A tegnap előtti negatív volt még.Azóta fokozódnak a tüneteim,nagyon reménykedem benne,hogy holnap örülhetek.Ha minden jól megy egyszerre leszünk kiírva! :)
2015. okt. 31. 06:38
 17/31 A kérdező kommentje:

Remélem pozitív at teszteket!

Kezdek reménykedni, nagyon nagy lenne a boldogság ha sikerülne!!! Hétfőn, persze ha addig nem jön meg megismétlem, remélem megint erősebb lesz! :)

2015. okt. 31. 06:52
 18/31 anonim ***** válasza:
Így van,csak pozitívan!! Holnap megírom,hogy milyen lett a tesztem!
2015. okt. 31. 06:57
 19/31 A kérdező kommentje:

Itt egy kép, bár nagyon nem adja átt a valóságot!

[link]

Szépen látszik, rózsaszín, vastag és időben ott volt!

Sajna a képen alig látszik a kis műanyag ablak miatt...

2015. okt. 31. 07:15
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Ó, hát ez csodaszép pozitív teszt! !!!!

Nyugodj meg, ez biztosan baba!

Nagyon boldog babavárást!

És ne idegeskedj, vigyázz a picikédre!

Amúgy ha szétszeded a tesztet, sokkal erősebben látszik a második csík

2015. okt. 31. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!