Mi van akkor, ha 1 terhessegi tesztet 2x hasznalok? Ha az elso negativ lett es masnap ujra azon tesztelek adhat teves pozitiv eredmenyt?
"Hát ez elképesztő,hogy lehet egy felnőtt embernek ennyi esze,egy terhességi tesztet csak egyszer használunk te.Ennyi ésszel hogy akarsz egy gyereket felnevelni,te is inkább apád lábán folytál volna le."
Nem ez volt a kérdés. Azt kérdeztem, mi történik, ha 2x használom, nem azt, hogy hányszor használunk normális esetben. Azt nem tudom, honnan gondolod, hogy gyereket akarok nevelni, mert ilyet nem írtam. Az nem jutott eszedbe, hogy elkerülni akarom? Azért köszönöm a válaszod.
A többieknek:
Igen, nepok óta késik. Nagyon fáj a hasam, de nem jön meg.
A tesztek kész anyagi csődbe visznek. De majd akkor kitartóan veszem az újakat.
Köszi a válaszokat.
Azt se irtam, hogy nem vedekezek. Es tudom, hogy csak nagyon ritkan ugyan, de elofordul, hogy vedekezes mellett is terhes lesz valaki. (a gyogyszer 99%-os, ami azt jelenti, hogy 100-bol 1 terhes lesz, ami nem is olyan kis arany szerintem)
Na mindegy. Felejtsuk el az egeszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!