Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit láttok ebből? (görbe)

Ti mit láttok ebből? (görbe)

Figyelt kérdés

[link]

Általában 28-31 naposak a ciklusaim. Az alaphőm eddig 36.2 volt. Ki mit tud kiolvasni? Azt sejtem, hogy vmi nincs rendben. Pláne, hogy az egy évvel ezelőtti vetélésem óta nem sikerül babásnak lennem. Természetesen orvost is fel fogok keresni...

2015. okt. 28. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán tegnap volt ovulációd? Ha fenn marad a hő, akkor biztosan. Most még nem lehet semmit kiolvasni belőle.
2015. okt. 28. 14:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Valószínűnek tartom, hogy csak 23. napon volt ovulációd. Ebben az esetben majd csak kb. két hét múlva lesz esedékes a vérzésed.
2015. okt. 28. 17:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Meglátjuk, mi lesz belőle. Egyébként az előző ciklus-diagrammjaimból arra következtetek, hogy nem biztos, hogy egyáltalán van ovum:S
2015. okt. 28. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert milyenek az előzőek?
2015. okt. 28. 18:22
 5/10 A kérdező kommentje:

Az ezelőtti:

[link]

és az azt megelőző:

[link]

2015. okt. 28. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! az augusztus- szeptemberi diagramod alapján volt ovud, de az előző kettőből sajnos nem látszik. Az a baj, hogy nem emelkedik meg a hőd kellőképpen. Palástfű teát iszol? Szerintem a progeszteronoddal lehet gond (már ha van gond, természetesen).
2015. okt. 28. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
azt még elfelejtettem írni, hogy a luteális fázisod is az egyiken 15 napos, az azt megelőzőn meg kevesebb. Pedig annak fixnek kellene lenni úgy tudom. Egy hormonvizsgálatra érdemes lenne elmenned . Előző voltam
2015. okt. 28. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Az első görbén tényleg nem volt ovu, a második volt, de nagyon rövid a luteális szakasz.

Tényleg indokolt lenne a kivizsgálás.

2015. okt. 28. 19:04
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem iszom. Gondoltam rá, de aggódok, hogy nagyobb kárt csinálok. Mivel egy hőleesés nálam nem feltétlenül jelent pét, nem merek nekiállni. Olvastam, hogy ovu előtt nem szabad inni, mert gátolja a peteérést :S

Barátcserje kapszulát szedtem még tavasz elején, de az is összekuszálta az amúgy sem túl rendszeres ciklusom(22-23 napos ciklusaim voltak).

Tervezem, hogy elmegyek endodokihoz, de húzom az időt. Még mindig reménykedek, hogy magától rendeződhet a helyzet. (igyekszem egészségesebben élni: rendszeresebben mozgok, elhagytam a kristálycukrot, és csak ritkán eszek fehérlisztet)

2015. okt. 28. 19:05
 10/10 anonim ***** válasza:
ne húzd az időt. Én is féltem, mert fogamzásgátló elhagyása után össze vissza jött meg. Volt hogy 24 napra, utána 50 aztán 40 napra. Ez nem egészséges. 8 hónap után mentem csak orvoshoz. Persze baba azóta sincs, de legalább a ciklusom beállt 30 napra, és a görbém nagyon szép. Már csak várni kell a csodát. Hatos voltam
2015. okt. 28. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!