Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a vélemény a görbémről?

Mi a vélemény a görbémről?

Figyelt kérdés
[link]
2015. okt. 27. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Ovu elotti akciobol lehet valami plane ha 36.8 fole is menne majd a ho.Hany naposak a ciklusaid?Gondolom tobb 28 nal.
2015. okt. 27. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:
31,és mikor lement 36,0 -ra és hirtelen felment akkor nem lehetett ovum???
2015. okt. 27. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem volt még ovud, vagy nagyon nem szokványos a görbéd...a többi görbéd is ilyen szokott lenni? esetleg a 19. ciklus napon leeshetett a hőd csak pont nem mértél, nem lehet? és akkor utána levő nap lehetett ovu, ha az emelkedő tendenciát nézzük...én erre tippelnék. így az utolsó két együttlét jó lehet...digitálissal mérsz? nem merül az elem? elég hektikus ez a görbe.
2015. okt. 27. 18:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Ilyen volt a márciusi : [link]

Digitálissal mérem.

2015. okt. 27. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Próbáld higanyossal!

Én is előző hónapban digitálissal mértem. Ez lett az eredmény (a 37 foktól már higanyossal mértem):

[link]

Most már higanyossal mérem és sokkal szebb a görbém:

[link]

Próbálj még áttérni higanyosra. Sokkal pontosabb :)

2015. okt. 28. 07:29
 6/6 anonim ***** válasza:
sok mindent nem árul el a görbéd :-( sajnos sok nap hiányzik. Próbáld meg minden nap mérni.
2015. okt. 28. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!