Szerintetek 6,2 TSH eredmény magas?
Igen,magas!
Nekem sem volt semmilyen tünetem,rutinvérvételen derült ki hogy 8,5 a TSH-m.
Elmentem ultrahangra ahol nem találtak semmit,így nem foglalkoztam vele!Azt moindta a doki hogy lehetett a stressz miatt is ilyen magas!Ez volt 2009 márciusban.
Azóta már 37 hetes terhes vagyok és semmi gond(lekopogom).
De mindenhol azt hallani hogy a TSH ha 1 körül van akkor jön a baba és marad is meg!
Sok sikert neked!!
Szia!
Egyet értek az első válaszolóval!Igen magas és plusz még saját magamból is indulok ki,mondjuk nekem tényleg magas volt 37,9.Lehet a pajzsmirigy miatt nem volt peteérésed,nagyon sok mindent befolyásol a pajzsmirigy.Nekem a gyógyszer szedése ellenére sem akar beállni és csak június közepére kaptam időpontot a dokihoz.Most is 12,8.Nekünk sem akar jönni a baba pedig úgy vágyunk rá!
A tünetre megcsak annyit,hogy mikor engem is elküldött az eredmény miatt a nődoki endokrin dokihoz kérdezte mi a panaszom mondtam semmi azt sem tudtam akkor mivel járhat ez a betegség mondtam neki nem tudok teherbe esni ezért küldött ide a nőgyógyászom erre azt mondta na látja ez a panasz.
Olyan sunyi ez a betegség mint a cukor betegség pl.
Hova jársz amúgy dokihoz?
Kitartást kívánok Neked és mindenkinek!!!!
Kedves első válaszoló: Nagyon szépen köszönöm a választ. Én hétfőn megyek endokrinológushoz, majd ott kiderül mi újság. A nővérem azt mondta, hogy lehet túl stresszes voltam akkor (ami igaz, mert már lassan megint egy éve nem jön össze a baba), hát majd kiderül mit mond a doki.
A nőgyógyászom küldött el, mert nem volt 2 hónapban peteérésem, pedig UH-val követtük. Így mielőtt bármi gyógyszert is adna a PÉ rásegítésére, elküldött a szakorvoshoz. Majd megírom mit mondott.
De nagyon örülök, hogy Te azóta kismama vagy, szívből gratulálok. Remélem hamarosan én is elmondhatom ezt magamról, és minden rendben lesz! Boldog babaávárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!