Ha már megrepedt a tüsző, akkor leesik, vagy felmegy a hő?
Én a hőnek jobban hiszek. Ha felmegy a hő tartósan alaphő fölé, akkor biztos megvolt az ovu. Én az utolsó alacsony hőjű napot vettem mindig a repedés napjának, az ezt követőt pedig az 1. Dpo-nak.
27+4 hkm
Ez a görbém. 9.napon alig látható volt az ovuteszt. 10.napon "majdnem" pozitív,csak nagyon-nagyon picivel volt halványabb,mint a kontrollcsík. Én pozinak vettem,mert 11.napon már még ennél is halványabb volt,aztán 12.en meg már nagyon gyengel. Ovu fájdalmat 11.napon reggel éreztem. Fogalmam sincs mikor lehetett a repedés és,hogy jókor voltun e együtt.
Akkor szerintem 11.-én volt ovud. Ha érezted a fájdalmat, lehet éppen akkor reggel repedt meg.
Egyébként repedést követően felmegy a hő. A leesés nem törvényszerű. Nekem általában le szokott esni egy nappal ovu előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!