Nem szeretnék az lenni, de az alábbiak alapján lehetek-e terhes?
Augusztus 5-én volt az aktus, ami miatt aggódom, ez a menstruációs ciklusom 7. napja volt (július 30-án kezdődött és augusztus 4-én lett vége a menstruációmnak).
Ezt követően augusztus 28-án is megjött a menstruációm (6 napos, volt élénk piros vérzés) és október 6-án is megjött (6 napos, ugyancsak volt élénk piros vérzés). Utóbbi ugyan késett egy hetet, de mint kiderült, Candida albicans fertőzésem volt, amire október 14-én kaptam is antibiotikumot.
Szeptember 29-én és október elsején is végeztem tesztet, mindkettő negatív lett, legutóbb pedig október 20-án végeztem, ami megint csak negatív eredményt mutatott (X-epil tesztek). Minden tesztet rögtön reggel végeztem el.
Nem.
3 hónapja volt a kérdéses aktus, azóta rendszeresen van menstruációd és a tesztek is negatív eredményt adnak. Nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!