Egy hetet késett a menzeszem, de az ezt megelőző jelek mind megvoltak, viszont a mennyisége igen kevés, és az ilyenkor szokásos görcsök is elmaradtak. Ez mit jelenthet? Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Hozzátenném, hogy augusztus végén, úgy, hogy abban a hónapban már menstruáltam, valami barnás trutyi kezdett belőlem folyni. Ez tartott egy hétig, aztán megszűnt. Emiatt lehet az egész?2008. szept. 11. 14:40
1/5 anonim válasza:
hát nem akarlak idegesíteni de ha barnás trutyi volt rendesn vérzés helyett most meg kevesebb akkor simán lehetsz terhes. vegyél egy tesztet
2/5 anonim válasza:
A barnázás nagyon a terhességre utal!!!
3/5 anonim válasza:
Nem akarlak megrémíteni, de leírom az én esetemet. Nekem 1 hetet késett, majd a köv. menzi helyett némi barnázás volt, a tesztjeim halványan +, és mikor elmentem dokihoz baba helyett cisztákat talált. Nagyon letörtem. Nem gondoltam hogy ez velem is megeshet. Szóval tesztelj, és rá 2-3 napra újra és utána menj el orvoshoz, nehogy úgy járj mint én. Ha szeretnél babát, tiszta szívből kívánom hogy az legyen!!!
Én nagyon beleéltem magam és azt hittem hogy az és a barnázgatásra biztos csak azért van mert baba van, és a menzi idején ezt reagálja a szervezetem.Nagyot csalódtam, nem kívánom senkinek!
Szóval menj el dokihoz mert lehet baba is és más oka is lehet! Kívánom a legjobbakat!!!!!!
4/5 anonim válasza:
Szia! Én ma voltam dokinál és 10 hetes kismama vagyok. Szóval amióta teherbe estem már terhesen kétszer volt menzeszem, nekem is nagyon rövid pár napos menzi volt görcsök nélkül. Csak a testápolószerü folyás nem hagyott nyugodni, és lám kiderült hogy babás vagyok, hozzáteszem semmi tünetem nincs, se hányinger, se fáradság, és a cicik sem érzékenyek. Szorítok neked is :-)
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindannyiótoknak a válaszokat! Nem, a kérdést nem azért tettem fel, mert babát szeretnék, épp ellenkezőleg. De nagyon köszönöm azoknak is, akik ezzel kapcsolatban bíztattak. Azóta új fejlemény, hogy normálisan, és minden fájdalmával (hála az égnek) jött meg a menzeszem, mostmár olyan erősségű, mint általában. Azt elfelejtettem a kérdésbe írni, hogy pont amikor meg kellett volna jönnie, beteg voltam, és antibiotikumot írt fel az orvos. Tablettát nem szedek. Szóval, akivel ezügyben beszéltem azon a véleményen volt, hogy valószínűleg az antibiotikum tolta el egy kicsivel. Viszont a barna folyást továbbra sem értem, semmilyen más tünetet nem vettem észre magamon, ami a terhességre utalna. Szerintetek?
2008. szept. 13. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!