Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tri-regol után baba?

Tri-regol után baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok érdekelne ki meddig szedet triregol fogamzásgátlot és mennyit várt utána a teherbe esésel? Én 6 és fél éve szedem és már gondolkodtunk a babán, de a doki azt mondta hogy a mai fogamzásgátlok 3 nap alat kiürül a szervezetblöl csak azt nem értem akkor hogy véd a szünet alatt és hogy igaziból mennyit kéne várni?

2015. okt. 26. 11:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Én kb. 14 évig szedtem tri-regolt. Tavaly márciusban hagytam abba és már májusban teherbe is estem. Most 10 hónapos a kisfiam. :) A doki nekem is ezt mondta, hogy nem kell várni igazán, mert kiürül, ezért is kell naponta szedni, akkor nyújt védelmet, ezt a doki mondta nekem. És én szülés után is ezt kezdtem el szedni tovább, tudom vannak már modernebb, újabb gyógyszerek, de nekem ez bevált minden téren, ezért maradtam ennél.
2015. okt. 26. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!