Tri-regol után baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok érdekelne ki meddig szedet triregol fogamzásgátlot és mennyit várt utána a teherbe esésel? Én 6 és fél éve szedem és már gondolkodtunk a babán, de a doki azt mondta hogy a mai fogamzásgátlok 3 nap alat kiürül a szervezetblöl csak azt nem értem akkor hogy véd a szünet alatt és hogy igaziból mennyit kéne várni?2015. okt. 26. 11:06
1/1 anonim válasza:
Én kb. 14 évig szedtem tri-regolt. Tavaly márciusban hagytam abba és már májusban teherbe is estem. Most 10 hónapos a kisfiam. :) A doki nekem is ezt mondta, hogy nem kell várni igazán, mert kiürül, ezért is kell naponta szedni, akkor nyújt védelmet, ezt a doki mondta nekem. És én szülés után is ezt kezdtem el szedni tovább, tudom vannak már modernebb, újabb gyógyszerek, de nekem ez bevált minden téren, ezért maradtam ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!