Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsík? Pozitív? Van remény?

Szellemcsík? Pozitív? Van remény?

Figyelt kérdés
[link]
2015. okt. 25. 01:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat, utolsó előttinek szólt, természetesen! ;)
2015. okt. 25. 09:06
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Tegnap felmérgeltem magam, mert több gabriel tesztem is pozitív lett, mégis megjött. Vettem még egyet. Megcsináltam vízzel. Láss csodát, idõn belül pozitív lett. Jól látható rózsaszín második vonal. Régen megbízható volt. Most nagyot csalódtam benne. Vegyél másik fajtát!
2015. okt. 25. 09:15
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pozitív. Első babánál ezzel tesztelzem és hasonló pozitív lett. Manapság viszont volt halvány pozitív másik teszttel negatív, és utóbbi adott valós eredményt.
2015. okt. 25. 09:35
 14/22 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A vízzel készült gabriel teszt.

2015. okt. 25. 09:55
 15/22 vnebrigi ***** válasza:

Megértettem elsőre is, nekem is pont ilyet produkált a Gabriel. Ugyanígy időn belül jött ki a második csík, ugyanolyan pacám volt nekem is száradás után és ugyanilyen volt a második csíkom is, mint neked... mindezt kb. 7-8.dpo-n, amikor lehetetlen pozit tesztelni. Örültem neki, de persze a többi tesztem utána nega lett. Nagyon megbízhatatlan lett. :/ 3-4 nap múlva tesztelj újra, másfajtával. Kétnaponta duplázódik a hcg, így jó eséllyel már nagyon erős csíkjaid lesznek. Drukkolok és remélem így már érthető voltam ;)

És itt a híres Gabriel teszt, a kép rossz minőségű, de a lényeg látszódik ;)

[link]

2015. okt. 25. 10:05
 16/22 A kérdező kommentje:

Utolsó, bocsáss meg, hogy bunkó voltam! :(

Tényleg sajnálom, gyorsan felkaptam a vizet! Köszönöm, hogy ennek ellenére írtál, örülök, hogy a parasztságom nem ragadós! :)

Kedden teszt, addig reménykedem! :)

Szép napot! :)

2015. okt. 25. 10:36
 17/22 anonim ***** válasza:

Nekem halványabb volt a csík a Gabrielen, nem azonnal, de időn belül jött ki, és azóta egyre erősebb. Én ebből a tekintetből nem írnám le a Gabrielt (bár nekem ez volt az első tesztem, meg az utolsó vele, mert nem voltam otthon, és csak patikába tudtam elszaladni)

Szóval remény nincs veszve, de jól mondod, csinálj egyet holnap. Nekem négy nap múlva már nagyon határozottan látszott a facelle-el.

2015. okt. 26. 14:36
 18/22 anonim ***** válasza:

En terhesen csinaltam ilyeneket 😉

"Utolsó, bocsáss meg, hogy bunkó voltam! :(

Tényleg sajnálom, gyorsan felkaptam a vizet!"

Szoval van remeny, nem kell meg elkeseredni.

😊

2015. okt. 26. 14:41
 19/22 vnebrigi ***** válasza:
Kérdező teszteltél ma?
2015. okt. 27. 20:33
 20/22 A kérdező kommentje:
Igen, majd leugrott a 2. csík az xepilről. Sajnos este óta fáj a hasam s most kezdtem el vérezni...
2015. okt. 28. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!