Megértettem elsőre is, nekem is pont ilyet produkált a Gabriel. Ugyanígy időn belül jött ki a második csík, ugyanolyan pacám volt nekem is száradás után és ugyanilyen volt a második csíkom is, mint neked... mindezt kb. 7-8.dpo-n, amikor lehetetlen pozit tesztelni. Örültem neki, de persze a többi tesztem utána nega lett. Nagyon megbízhatatlan lett. :/ 3-4 nap múlva tesztelj újra, másfajtával. Kétnaponta duplázódik a hcg, így jó eséllyel már nagyon erős csíkjaid lesznek. Drukkolok és remélem így már érthető voltam ;)
És itt a híres Gabriel teszt, a kép rossz minőségű, de a lényeg látszódik ;)
Utolsó, bocsáss meg, hogy bunkó voltam! :(
Tényleg sajnálom, gyorsan felkaptam a vizet! Köszönöm, hogy ennek ellenére írtál, örülök, hogy a parasztságom nem ragadós! :)
Kedden teszt, addig reménykedem! :)
Szép napot! :)
Nekem halványabb volt a csík a Gabrielen, nem azonnal, de időn belül jött ki, és azóta egyre erősebb. Én ebből a tekintetből nem írnám le a Gabrielt (bár nekem ez volt az első tesztem, meg az utolsó vele, mert nem voltam otthon, és csak patikába tudtam elszaladni)
Szóval remény nincs veszve, de jól mondod, csinálj egyet holnap. Nekem négy nap múlva már nagyon határozottan látszott a facelle-el.
En terhesen csinaltam ilyeneket 😉
"Utolsó, bocsáss meg, hogy bunkó voltam! :(
Tényleg sajnálom, gyorsan felkaptam a vizet!"
Szoval van remeny, nem kell meg elkeseredni.
😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!