Gabriel időntúli pozi reggeli pisibol, cb digitális negativ délutáni pisibol. Melyiknek hihetek?
Az időn túli pozitiv az negativ.
A délutáni negatív az is negatív.
Tehát akármelyiknek hihetsz, ugyan az az eredmeny.
Ha 15 perc után jön ki a 2. csík, akkor az már negatív, értékelhetetlen, az eredményt nem lehet figyelembe venni, új tesztet kell csinálni.
Nekem az első terhességemnél a Gabriel azonnal pozitív lett 2 hét mensi késés után. Mennyit késik? Aki terhes, az mindegy milyen tesztet csinál, mert pozitív lesz és nem kell rá még 5 percet sem várni, egyszerűen meg kell várni, hogy a mensi legalább 1 hetet késsen. Én mindig akkor teszteltem, ha már legalább 1 hetet késett és sosem kellett egy tesztben sem csalódnom, mindig a valós eredményt mutatták.
Pénteken kellett volna menstruálnom.
Nem opció a ,,várjunk egy hetet a teszttel", hiszen több vetélés után rögtön hormonpótlást kell kapnom. Hidd el, várnék, jobb, mint ezen stresszelni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!