Barátnőmmel a piros betűs napok utáni 1. napon volt egy iszonyat rövid kapcsolatom védekezésnélkül. Lehet bármi nem kívánt dolog belőle?
Figyelt kérdés
Febr. 12én jött meg neki és 18án már csak a vége volt. 19én volt egy szösszenetnyi kapcsolat(párszor beledugtam). A ciklusa néha 35 napos is. A leírtak szerint a 33.napon vagyunk és már tegnap mondta hogy kicsit fáj a hasa és a szokásosan meg van duzzadva mint mikor menszije van, a vizelete kicsit sötétebb lett. Olyat is olvastam, hogy a menszi után egy nappal iszonyatosan kicsi az esélye a teherbe esésnek. Holnap vagy holnapután tesztelünk.
Szerintetek mi lesz belőle?
2010. márc. 16. 20:14
11/15 A kérdező kommentje:
ma reggel megint teszteltünk. negatív lett. menszije még most se jött meg... az lehet hogy az idegeskedés miatt késik ennyit?
2010. márc. 18. 12:25
12/15 anonim válasza:
igen!! a stressz nagyban befolyásolhatja. 2 hetet is késhet, ha azon idegeskedik, hogy megjön, vagy nem jön. Szerintem annál rosszabb. Nyugi!
13/15 A kérdező kommentje:
még most sem volt menszije. 5napja volt hogy teszteltünk. ma a 38.nap van már. teszteljünk megint?
2010. márc. 21. 22:12
14/15 anonim válasza:
Feleslegesen dobáljátok a teszteket, nem terhes az asszony :) Ellőhettek még egyet, de szinte semmi esélye a terhességnek 2 negatív teszt után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!