Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináljak tesztet, ha igen,...

Csináljak tesztet, ha igen, mikor?

Figyelt kérdés

Minden hónapban megjött, múlt hónapban mondjuk késett. De egyébként ugyanolyan volt, mimt szokott. Ma reggel leesett a vérnyomásom, és megijedtem hogy esetleges terhesség... a kérdésem az lenne, hogy érdemes-e tesztet csinálni illetve hogy mikor? Elvileg az elmaradt mensteuáció után pár nappal kell. Megvárjam (jövő hétfőre várom) vagy csináljam most? Ja még annyit hogy sokaknál fordult már elő terhesség alatti vérzés, azért is ijedtem meg.

nem kérek elítélő, szidalmazó kommenteket, ígx is magam alatt vagyok

2015. okt. 19. 17:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem vard meg, h kessen. A vernyomasod inkabb az ido miatt lehet alacsony, v nem ettel rendesen, es azert.

Ne parazz, szinte biztos, h nem vagy terhes.

2015. okt. 19. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!