Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még 6 nap van a nemvártig, de...

Még 6 nap van a nemvártig, de úgy érzem, hogy mindjárt megjön. Ez normális?

Figyelt kérdés

Ma barnáztam is kicsit, ami aggaszt. Mensi előtt szoktam, de többet mint ma, és még amúgy is van majdnem egy hetem addig. Nincs semmi más tünetem, csak az, hogy nagyon görcsöl a hasam, pont mint mielőtt megjönne. Szerintetek ez lehet a beágyazódás jele? Vagy csak előbb fog megjönni? (22. napon vagyok ma)

Van itt valaki, akinek hasonló tünetei voltak, és baba lett?

Nagyon várjuk már...

2015. okt. 15. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
A mindjárt megjön érzés a legalapvetőbb terhességi tünet, kb mindenki érzi, nyugi
2015. okt. 15. 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:
szia ! ugyan ilyen mindjárt megjön érzésem volt a nem várt előtt egy héttel. az esedékes nem várt napja után pedig pozitívat teszteltem :) gratulálok !
2015. okt. 15. 20:37
 3/3 anonim válasza:
Szia!3 hónapja vagyunk rajta a baba projekten:-)a multhónapban pont ilyen tüneteim voltak mint neked és 1 hètig ki is tartott aztàn időre megjött sajnos:(Pedig reménykedtem mert a kicsi lànykàmnàl olyan görcseim voltak hogy még nospat is bevettem mert azt hittem megfog jönni de nem jött meg:-)Szóval ebből még bàrmi lehet amùgy nekem is még 1 hét van a nemvàrtig,és most is szurkàl görcsöl a hasam,de még nem merek reménykedni.Szurkolok neked!
2015. okt. 15. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!