Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez beágyazódásos vérzés lehet?

Ez beágyazódásos vérzés lehet?

Figyelt kérdés
Abbahagytam a fogamzásgátlót, ez az első hónap, hogy próbálkozunk. Kb 10 napja volt peteérésem,tegnap és ma nagyon fájt a mellem, csináltam tesztet, negatív. Viszont ma este pisilés után észrevettem a papíron, hogy rózsaszínes-barnás, de csak kicsit. Azóta semmi. Menses elvileg 20-án esedékes, de ugye ki tudja, mert ez az első bogyó nélküli hónap, lehet csak valami hormonzavar,nem? Mit gondoltok?
2015. okt. 14. 23:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Most meg úgy fáj a derekam, mintha meg akarna jönni..
2015. okt. 15. 00:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Akármi lehet. Se a mellfájás, se a pecsét nem jelent semmit, amíg nem késik.
2015. okt. 15. 06:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy voltam, émelygés, gyengeség, mensi előtti héten szokatlan fájdalmak a petefészekben, méhemben, pecsételő vérzés. Aztán megjött. :( Pedig teljesen meg voltam győződve, h babás vagyok.

Szerintem csak most áll át a szervezeted a normál állapotra. :) Ha késne, azért tesztelj.

2015. okt. 15. 07:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Megjött. :(
2015. okt. 16. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!