Teszten a száradási csík nem jelent terhességet, igaz?
Figyelt kérdés
Hajnali negyed 3-kor csináltam tesztet. Kb. 4 percig néztem, de tök negatív. Aztán reggel negyed 6kor ránéztem, és ott volt a második csík. Ez csak a száradás miatt, vagy terhes vagyok?2015. okt. 12. 08:25
1/9 anonim válasza:
Rakj fel róla képet és megnézzük
2/9 anonim válasza:
Ha fehér, törtfehér, akkor száradási csík. (A reagans helye szemmel látható, különösen száradás után.) Ha színes, akkor érdemes megismételni a tesztet néhány nap múlva, ha már késik a vérzésed.
3/9 A kérdező kommentje:
Színes. Akkkor pár nap múlva megismétlem. Köszi a válaszokat.
2015. okt. 12. 09:36
4/9 anonim válasza:
Muti a képet, és megmondjuk. Ugyanolyan vastag a csík, mint a kontrollcsík?
5/9 A kérdező kommentje:
Nem fényképeztem le, otthon van a kukában :) De ugyanolyan vastag. Az előző terhességemnél ilyen volt, amikor 5 perc után megnéztem.. Igazából az zavar, hogy ennyi idő után mutatta, és nem rögtön... Ezért bizonytalan. Meg rá van írva a tesztre, hogy ne olvassa le 10 perc után... De örülnék, ha babás lennék...
2015. okt. 12. 10:19
6/9 anonim válasza:
Ha színes akkor hcgt jelez...:-)
7/9 A kérdező kommentje:
Most teszteltem.5perc utan halvány második csik.de ott van!!!!!!Terhes vagyok!!!!!!!!!!!!😃 Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 14. 06:16
8/9 anonim válasza:
De jó, gratulálok! Muti, ha még megvan!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!