Ha egy hét múlva megyek hormonvizsgálatra/ vérvétel/ attól még elkezdhetem ma a cickafarfű tea kúrát?
Prolaktin ellenőrzés miatt, -meg már szeretnénk egy babát, de már háromszor elvetéltem- hormontszintet néznek nálam. De pont ebben a honapban gondoltam elkezdem a ciklus elsö felében a cickafarfü teát inni a második felében meg a palástfüvet. Nem fogja ez megváltoztatni a hormonszintemet? elkezdhetem?
+ hogy lehetne a cickafarfü teát "ihatová" tenni a rettenetes ize miatt?
Igen nyugodtan menj el, ezek gyógynövények, nem hormontartalmú gyógyszerek. Ráadásul ennyi idő kevés is neki, hogy bármit befolyásolni tudjon.
én hamar megszoktam a cickafarkfűtea ízét, de egy kis mézet, vagy citromlevet tehetsz bele nyugodtan, hogy jobb íze legyen.
nyugodtan ihatod őket!
Én a cickafark ízét úgy védtem ki, hogy rendeltem netről tabletta formában... :-)
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen hamar válaszoltatok. Ti miért ittátok a teát? sikerült babásodnotok töle?
Mégegyszer köszönöm. :-)
a 2. válaszoló vagyok.
Nekem nagyon rendszertelen lett a ciklusom, miután abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Fél évet várakoztam a nagy semmire, hogy majd helyreáll, de nem. Az utóbbi hónapban szedtem a cickafarktablettát, és képzeld, tegnap pozitívat teszteltem!Igaz, halványabb a 2. csík, de ott van! Felfogni és elhinni még nem tudom, de ha bebizonyosodik, akkor ahhoz a cickafarknak is köze van! Én csak ajánlani tudom!
Kedves 2. válaszoló: még halkan, de nagyon nagyon gratulálok neked! :-) vigyázz magatokra!
elkezdtem inni remélem majd nekünk is sikerül. a ciklus második felétöl meg majd iszom a palástfüvet.
megmondom őszintén, nem is olyan borzasztó a tea ize, mint azt sokan állították.... inkább olyan semmilyen sem. :-)
Nagyon köszönöm!
Igen, olyan semmilyen-ízűek, bírható a cél érdekében! :-)
Sok sikert kívánok,
2.válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!