Szerintetek ebből még lehet baba? Vagy már ne is reménykedjek? 21-én, és 8-án volt peteérésem.
2010. márc. 15. 19:00
11/16 anonim válasza:
kedves utolsó.a kérdező írta h volt ovuja kétszer is,és látták is neki.ne akard már megcáfolni ha egyszer látták neki a tüszőt és azt is h megrepedt.
12/16 A kérdező kommentje:
akkor én már semmit nem értek...
ultrahangon látták, de a hőm miért nem mutatja?
2010. márc. 15. 20:27
13/16 anonim válasza:
utolsó előttinek szántam csak közben írtak.de mindegy,az utolsónak is szól.nehogy már az uh-ot megcáfoljátok a görbével szemben.nevetséges.ha egyszer ott volt az uh-on h volt pé-je kétszer is akkor volt.amúgy lehet kétszer pé egy hónapban.spontán.akár egy jó orgazmus is produkálhat plussz pé-t.
14/16 anonim válasza:
Leírom még egyszer, a szövegértelmezés kedvéért: "lehet, hogy az ultrahangon láttak valamit, de hogy a görbéden nem látszik nemhogy kettő tüszőrepedés, hanem egy se, az tuti." Én azt nem mondom, hogy ultrahangon nem látták. Csak azt mondom, hogy a görbén NEM LÁTSZIK. Mit nem lehet ezen érteni?
Ha a görbe ellenére tényleg volt neki ovuja, az csak jó, és drukkolok, hogy babás is legyen.
15/16 A kérdező kommentje:
nem a kommentedet nem értem, hanem azt, hogy miért vagyok ilyen...
pcos vagyok amúgy, orvos is mondta,hogy lehet ovu többször is.
8-i uh: 26X33 mm tüsző
10-i uh: 13x17 mm bevérzett tüsző
mi ez, ha nem tüszőrepedés?
2010. márc. 15. 20:56
16/16 anonim válasza:
Nem mosti a kérdés, de hátha másnak segit. 8-10 között volt ovuláció, 1*. Egy tüsző méret, egy bevérzett tüsző. Egy tuszobol 1 petesejt szabadult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!