Romániában is lehet kapni x-epil tesztet? Van dm vagy rossmann? Vagy érdemesebb patikában venni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 20:37
1/5 anonim válasza:
Én patikában vettem, azt már nem tudom x-epil volt-e, de mindig pontos volt.
2/5 anonim válasza:
X-epilt lehet, hogy nem kapsz, de a többi gyógyszertárban vásárolt teszt ugyanolyan pontos. Engem legalábbis sosem csapott még be.
3/5 anonim válasza:
Amugy dm is van a legtobb nagyvarosban.
4/5 anonim válasza:
Én nem találtam itt sehol X-epilt. Lehet hogy más városban van, nem tudom. Ha Rossman van a városodban akkor inkább Facellet keress, az sokkal jobb.
Csak kazettás Minut tesztet ne vegyél, nagyon gyakran álpozitív. (Én kétszer mentem vérvételre miatta, mire rájöttem, hogy a teszt szar)
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :-)
A hétvégén utazunk, Zilahra, ott még sosem jártam, így nem tudom, hogy mire számíthatok.
Magyarországon lakom, csak nem tudok elmenni sehová bevásárolni most. A vasárnapi zárva tartásnak hála, mindent bonyolultabb elintézni...
2015. okt. 9. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!