Mikor kezd el a terhesség eleje fele, látszani általában, hogy nőni kezd a has, vagy meg van puffadva, amúgy az elején mindig meg van puffadva? És honnan lehet tudni hogy terhesség?
Alkat kerdese.Nekem az elso babamnal az 5. honapban kezdett latszani a pocakom.Hozzateszem eleg vekony voltam elotte.A terhesseg vegere megis 23 kilot felszedtem.A mostani babamnal mar a 3.honapban eleg szepen latszott.Jelenleg a 24.hetben vagyok es sokan a 8.honapban hisznek.Szoval valtozo.
De szerintem ne a testsuly gyarapodasod altal iteld meg a helyzetet.Legbiztosabb ha veszel egy tesztet,es megcsinalod ha egy hetet kesik a menszid.Ha meg mar tobbet kesett?Akkor tuti teszt,es ha pozitiv irany a doki.Jo egeszegset kivanok! 24 hetes kismama
Nekem kicsit nem volt érthető, hogy mi is a kérdésed.
A terhesség mindnekinél máskor kezd látszani, és a puffadás is mindnekit másképp érint.
Nekem reggel lapos szokott lenni a hasam teljesen, estére meg úgy nézek ki, mint egy 6 hónapos kismama.-volt ez így régen, és most, 9 hetes terhesen is ugyanígy működik. Hízni-súlyra-nem híztam semmit.
Hogy honnan tudod, hogy terhes vagy? Ha késik a mensid, csinálj tesztet és menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!