Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor kezd el a terhesség...

Mikor kezd el a terhesség eleje fele, látszani általában, hogy nőni kezd a has, vagy meg van puffadva, amúgy az elején mindig meg van puffadva? És honnan lehet tudni hogy terhesség?

Figyelt kérdés
ha kísérő tüneteket nem veszünk meg menzi kimaradást, honnan lehet tudni, hogy nem csak hízás miatt van?
2007. nov. 7. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne a haspuffadásra figyelj, mert az az elején nem igazán mutatja, hogy terhes lehetsz, a többi tünet viszont igen. A has növekedése önmagában nem jelent semmit.
2007. nov. 7. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Alkat kerdese.Nekem az elso babamnal az 5. honapban kezdett latszani a pocakom.Hozzateszem eleg vekony voltam elotte.A terhesseg vegere megis 23 kilot felszedtem.A mostani babamnal mar a 3.honapban eleg szepen latszott.Jelenleg a 24.hetben vagyok es sokan a 8.honapban hisznek.Szoval valtozo.

De szerintem ne a testsuly gyarapodasod altal iteld meg a helyzetet.Legbiztosabb ha veszel egy tesztet,es megcsinalod ha egy hetet kesik a menszid.Ha meg mar tobbet kesett?Akkor tuti teszt,es ha pozitiv irany a doki.Jo egeszegset kivanok! 24 hetes kismama

2007. nov. 7. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kicsit nem volt érthető, hogy mi is a kérdésed.

A terhesség mindnekinél máskor kezd látszani, és a puffadás is mindnekit másképp érint.

Nekem reggel lapos szokott lenni a hasam teljesen, estére meg úgy nézek ki, mint egy 6 hónapos kismama.-volt ez így régen, és most, 9 hetes terhesen is ugyanígy működik. Hízni-súlyra-nem híztam semmit.

Hogy honnan tudod, hogy terhes vagy? Ha késik a mensid, csinálj tesztet és menj orvoshoz.

2007. nov. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!