Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X epil hcg teszt kép?

X epil hcg teszt kép?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem tudom mikor kellene megjönnie,mert szoptatás után,még össze vissza jön meg. Azt tudom,hogy az egyik meg a másik együttléthez képest vagyok a 8. és 10. dpo-n. Szabadszemmel jobban látszik. Ez a 10. próbálkozós hónap.

[link]

[link]

[link]

[link]

A háromból a legfelső az a tegnap előtti,azon semmi nincsen!! Aztán a középső a tegnapi,alsó a mai.

2015. okt. 7. 21:47
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Szerintem is erosodik, csak meg koran van, par nap mulva biztosan jobb lesz.

En is 10. Dpo-n teszteltem, a delutanin is latszott, de nagyon halvany volt, par nappal kesobb pedig mar szep eros.

En is azert teszteltem, mert van mar ket gyerek es teszt nelkul is kb fogadni mertem volna ra, hogy terhes vagyok, annyira maskepp viselkedett a testem, mint egyebkent.

Gratulalok!

2015. okt. 8. 06:44
 12/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok!!! :D jajj.. most azon agyalok,hogy nem csak odaképzelem?? Mert amikor megcsináltam a tesztet,akkor szépen egyből két csíkos lett,aztán elhalványult,és ahogy megszáradt úgy nem olyan erősen látszik. :/ De majd délután csinálok egy facelle tesztet is. Holnap megint reggel x epilt. Hasmenésem van mostmár ez a negyedik napja. Akkor ez is attól lehet? Fura. Nem első babám. Van már 3 kislányom. A harmadik kislány előtt 3 évre rá jött összr egy baba,amivel elvetéltem,sajnos,de rá két év múlva vetélés napjára voltam kiírva szülésre a harmadik kislányommal. :) Most pontosan annyi korkülönbség lesz a 3-4. gyerkőc közt,mint az 1-2 között. Álmom valósul meg?? El sem hiszem! Viszont mennem kell dokihoz gyógyszert iratni,mert harmadik terhességgel is majdnem elvetéltem,véreztem,barnáztam nagyon az elején.
2015. okt. 8. 07:23
 13/33 A kérdező kommentje:
A délutáni facelle tesztet ha megcsináltam,akkor azzal együtt teszem fel majd. Mert nekem ez a reggeli első pisis,nem szokott jó lenni,mindig halványabbak voltak reggel a tesztjeim. :/ Valahogy a délutánikból mindig jobban látszódtak! Jajj.. de izgulok!
2015. okt. 8. 07:38
 14/33 anonim válasza:
Jajj sok sikert neked! Izgulok érted! Én szombatra nem várom, de nagyon nem! Tesztelni hétfőn fogok, (ha addig nem jön meg). Nagyon szeretnék már egy babót, de eddig úgy érzem, hogy meg fog jönni, mert görcsölgetek hébe-hóba. Megy a drukk neked! :)
2015. okt. 8. 08:14
 15/33 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Na, ez már tuti nem mászik le :-)

Erősödik szépen nap mint nap! Örülök!

Én iylenkor már 2 naponta teszteltem 1-2 hétig még, akkor sokkal konkrétabban látszik a különbség.

Nekem is one step volt a vateráról :-) Az lh nekem tökéleetsen működött, a hőgörbével egyet mutatott.

A léyneg, hogy az lh tesztet ha a peteérés nézése a cél akkor este kell emgcsinálni, hcg esetén reggel.

De amúgy egyértelmű. mert ha mutatta a peteérést és utána full negatív lett,a kkor később csak a terhesség esetén lesz pozitív, legalábbis nálam így volt.

2015. okt. 8. 09:23
 16/33 anonim ***** válasza:
lehet vak vagyok de én csak egy csíkot látok! Kedves kérdező mi újság veled?
2015. okt. 8. 09:29
 17/33 A kérdező kommentje:
Délután estefelé tesztelek!! Jövök majd ! Köszönöm a hozzászólásokat!! :)
2015. okt. 8. 11:26
 18/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :) Én is szurkolok neked! Mióta próbálkoztok?
2015. okt. 8. 11:54
 19/33 A kérdező kommentje:
2015. okt. 8. 18:16
 20/33 A kérdező kommentje:
Ez egy X epil. Miért nem erősódik?? :( Viszont alig lehet fotózni,szabad szemmel jobban látszik. A facelle teszten semmi sem látszódik. Bár nem is csodálom,mert hasmenésem van,és sokszor voltam vécén,így olyankor mindig pisiltem is. Úgyhogy az kb a 7-8. pisiből van.
2015. okt. 8. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!