Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedek most Merckformint...

Szedek most Merckformint closty-t Magnézium Sandost c. vitamint Sedatif (homeopátiás stresz oldo), e- mellé szeretnék szedni e-vitamint folsavat és jódot. Szerintetek ez sok?

Figyelt kérdés
Nem leszurást kérek.
2010. márc. 15. 17:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Valóban soknak tűnik elsőre, hisz a felsorolás több tagból áll, de ha valaki vitamint szed, úgy értem komplexet, abban is van vagy 15 összetevő ugyebár... a magnézium, az e-vitamin, a folsav és a jód, az akár egynek is tekinthető, a merck és a closty -t az orvos írta fel, a Sedatif-ot nem ismerem. Az egyetlen dolog, ami miatt én megemlíteném a dokimnak, az az, hogy minden tabit, amit külön szedsz, külön is bontod le, van borító anyag, és lebontási sebesség és sokminden más. A lebontást enzim rendszerek végzik és vannak szerek, amelyek kiszorítják a másikat a lebontáskor, ezért kevesebb hasznosul belőle. Ezt orvos tanulja, mivel mitlehet együtt szedni úgy, hogy mindennek kijöjjön a maximális hatása. Csak ezért kérdezném meg a dokim véleményét, nehogy a sok jóval végül kevesebbet érjünk el. Szerintem nem lenne gond,hisz nagy része vitamin - de kérdezd meg őt!
2010. márc. 15. 18:00
 2/2 A kérdező kommentje:
A Meckformint a Clostyt a dokim írja fel a Sedatifet javasolja mert elég stresszes a melom meg Magnézium Sandos-t is a doki mondta. A Jóddal és a Folsavval vagyok bajban nem tudom hogy a többivel együtt hogy kell szednem de majd a dokim megkérdezem. Köszi
2010. márc. 15. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!