Nagyon késői, vagy extra ovuláció után hogyan alakul a ciklus, a hő, a hormonok?
Figyelt kérdés
Elméletileg, és sok beszámolót olvasva gyakorlatilag is lehetséges teherbe esni úgy, hogy pl. esedékes mensi előtti napon történt együttlét kivált egy extra peteérést, (vagy a hónapban nem sikerült a tüszőrepedés, és többször próbálkozik vele a szervezet, majd ekkor mégis sikerül) és meg is termékenyül. Ekkor ugye a mensi megjön, simán lehet normál hosszú, stb. Aztán mire a kis jövevény odaér, akár lehet (nyilván így kevesebb rá az esély, de lehet), hogy be tud ágyazódni. Ezt értem, szerencsés, akivel megtörténik, de mi van a hormonokkal? A menzeszt a progeszteronszint esése generálja, plusz ösztrogén termelődés indul a mensivel az új tüsző érlelésére. De közben, meg ugye pont egy luteális szakasz indulna, ami magas hőt, meg sok progeszteront kéne, hogy jelentsen. Ez a kettő dolog hogyan zajlik le egymás mellett vajon? A test mikor "döbben rá", hogy hopplá, hát más üzemmódba kellene már lenni? A hő vajon hogyan alakul? Nagyon érdekelne olyanok véleménye, akik pont hasonlóan estek teherbe, és/vagy hozzáértő. Ti mit gondoltok?2015. okt. 6. 21:22
11/12 anonim válasza:
Sziasztok!
2-es vagyok.Hát gratulálok akkor 4-es :) igaz nekem nagyon halványnak tűnik a teszt,de majd erősödik.Majd ha már erősebb,dobj fel képet róla.
Akkor egy cipőben járunk,mert ugyebár nekem is mensi előtt két nappal fogant a babám.Ezt igazolta az UH is.
Kedden voltunk a férjemmel,és kereken 7hetesnek írt a gép,és 10mm a baba,és élénk szívműködése
12/12 anonim válasza:
2-es de jó!Igen nagyon haloványka még,de másik 2 teszt is pozi lett ma :).Úgyhogy valami elkezdődött :).Persze dobok fel képet ha szép erős lesz a csík :)
Gratulálok a babuhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!