Sperma vizsgálat elött mennyi idövel szabad eggyütt lenni? Részletek lent!
Figyelt kérdés
Most az a helyzet alakult ki,hogy a férjem csütörtökre kapott idöpontot sperma vizsgálatra,de mi utoljára 20 napja tudtunk eggyütt lenni és,ha ma eggyütt vagyunk akkor az már késö,mert a doki azt mondta,hogy min.4 nap szünetet kell tartani.Viszont szerintem a 20. nap már nagyon sok,mert mivan akkor,ha 20 nap alatt termelödö sperma eredménye viszonylag megfelelö,de viszont 5 nap alatt nem tud annyi életképes spermium termelödni?Szerintetek ez,hogy van?Ti hogy oldottátok meg?Tapasztalatok?2010. márc. 15. 14:27
1/8 anonim válasza:
3-5 nap megtartóztatás az ideális.
2/8 anonim válasza:
ez nem így működik, ha sokat "áll" a sperma nem javul jobban a minősége, sőt több lesz a szétesett életképtelen...
szerintem legyetek együtt nyugodtan ma, elvileg ha egészséges 24 órsa alatt is kell alégnek termelődnie.
szerintem 3,5 nap után jobb lesz az eredmény, mint 24 nap után!
3/8 anonim válasza:
Mi szerda reggel megyünk és szombaton élhettünk házaséletet.Ez mondták,mi betartjuk.
4/8 anonim válasza:
nekünk előtte 5 napig nem szabadott szexelnünk.be is tartottuk.
5/8 anonim válasza:
A 3 nap szünet sokkal jobb, mint a 20. Legyetek együtt ma. Ha jó a spermája, azon nem fog változtatni, hogy 3 vagy 4 nap önmegtartóztatás volt-e előtte.
6/8 anonim válasza:
Mi pénteken megyünk és azt mondták 5 nap nem szabad szerelmeskednünk!
7/8 anonim válasza:
Én külföldön élek,végülis inkább csak érdekességként írom ,hogy itt kétszer kell leadni a spermát egyszer két napos , második alkalommal pedig egy hetes önmegtartóztatás után.
8/8 anonim válasza:
Mi 2hete voltunk spermavizsgálaton. A férjem külföldön dolgozik, igy mikor szombaton hazajött már nem lehettünk együtt. Szerdán kellett menni vizsgálatra. De már elötte sem szexeltünk, mert akkor meg nem volt itthon. Azt mondták a meddőségiközpontban, hogy akkor neki kellett volna önkielégítenie, mert az sem jó, ha 5napnál több telik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!