Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1/3 Ovitrelle hány nap alatt...

1/3 Ovitrelle hány nap alatt ürül ki a szervezetből?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeptember 28.-án volt az ET-erem 1db 6 sejtes embriót kaptam vissza és a doki felírt Ovitrelle szurit amit beülti napján kellett beadnom azaz hétfőn, szerdán, pénteken az 1/3 adagokat ezek 8-9 csavarás volt a tollon. 2. lombikom.

Ma vagyok ET+7. napon. Tegnap csináltam tesztet, hogy kiürült e már de halványan 2 csíkos lett, így ma reggel első pisiből is csináltam tesztet az már erőssebb volt a 2. csík. Tegnapi halvány volt mai jóval erősebb. Pénteken kell visszamennem a Kaáliba hcg vérvételre.

2015. okt. 5. 10:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Tehát szeptember 14 - től
2015. okt. 11. 10:52
 22/23 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen akkor holnaptól lépek hétfőn az 5. hétbe :)
2015. okt. 11. 10:54
 23/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok !

Kicsit megkésve ugyan, de hátha valaki tudja a választ :)

06.28án volt inszemem

06.26án kellett egy adag ovitrellet beadnom

Majd az inszem utántól 2naponta egy tollat negyedelni

Múlthét csütörtökön (4.én) adtam be az utolsó negyed adagot, szerintetek mikor ürülhet ki kb?

Köszönöm ha valaki válaszol

:)

júl. 9. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!