1/8 anonim válasza:
Omg :'D
Felteve hogy az illeto nem maga Szuz Maria, akkor nem ;)
3/8 anonim válasza:
Persze, néhány napja hallottam a rádióban, hogy (talán Angilában?) egyre terjed a szűz-szülés.
Azaz sokan mesterséges úton akarnak teherbe esni, szexuális együttlét nélkül.
Márpedig orvosi úton nem szükséges a szűzhártya átszakítása megtermékenyítéshez.
5/8 anonim válasza:
Elso vagyok: bocsi, arra nem gondoltam hogy szoba jon a mesterseges megtermekenyites is :( :P
6/8 anonim válasza:
Kedves #1-es! Ne terjeszd a butaságot, ráadásul ne tetézd!
Igen teherbe lehet esni ugy is! A szűzhártyán perforácio van. Melyijen mekkora, változatos.
A perforácion átjutva egy megfelelően életképes spermium is tud találkozni egy étett petesejttel. Ez barmilyen uton megtörténhet! Nem kell hozzá mesterséges megtermékenyités!
7/8 anonim válasza:
Igen, attol h a himvesszo nem hagol melyre meg lehet ejakulacio a huvelyben, sot dnnyi sem kell, sima elovaladek is megteszi. A spermiumok afnutnak a szuzhartyan. Tehat ha volt aktus (kezdemeny), akkor is lehet terhss a lany, ha technikailag szuz maradt.
8/8 anonim válasza:
Ahogy a menstruációs vérzés, úgy a spermiumok is képesek átjutni a szűzhártyán. Tehát a válasz igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!