Szerintetek terhes vagyok? Mikor csinaljam a tesztet? Mikor van pete eresem ha szept.8. an jott meg es okt 5. en kene h megjojjon kb 28napos a ciklusom de fiatal vagyok sose pontos.
Figyelt kérdés
Na szept 5.en jott meg most 5.en kene de lehet kesni fog mert idegeskedek meg fiatal vagyok igy ossze vissza jon meg. 25.gumival csinaltuk de kiszakadt nem elvezett belem. 5.en ha nem jon meg csinalok tesztet vagy korai? Szerintem nem vagyok terhes remelem. Annyi oldalt neztem egyiken van esely de kicsi a masikon semmi. Ja es van feher folyasom vagy mi de az regota annak el kellene mulnia ha terhes lennek? Olyan valaszoljon kerem aki ert hozza. Felek.2015. okt. 1. 21:36
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg nem vagy terhes mert nem voltál a termékeny időszakban és nem élvezett beléd. Nyugi,nem olyan könnyű teherbe esni egyébként.
2/2 anonim válasza:
Nem mert a dokim nem látta indokoltnak mivel nem volt olyan súlyos
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!