Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap pozitívat teszteltem,...

Tegnap pozitívat teszteltem, eddig feszültek a melleim, ma meg semmi! Baj lehet?

Figyelt kérdés
Eddig feszültek a melleim,fájtak és érzékenyek voltak.Pozitív lett a tesztem, pénteken megyek dokihoz! Viszont ma reggelre minden elmúlt!! Nem fáj a mellem nem érzékeny. Ez bajt jelent?? :(
2015. szept. 30. 07:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kedves Utolso, a kerdezonek szolt a valaszom, nem neked! A kerdezo meg egyaltalan nem all a helyzet magaslatan, utana lehetne mar olvansni dolgoknak, ha mar regota probalkoznak! sot eleg negativ, mindenben a bajt latja, mmellfeszules abbamaradasa miota jelent tenyszeru bajt?
2015. szept. 30. 11:53
 12/17 anonim ***** válasza:

Kerdezo, ha nem irsz nyomtatott betukkel akkor is latjuk am!

Teljesen felesleges ilyenkor meg dokihoz rohangalni csak ennyit irt itt mindenki.

2015. szept. 30. 12:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia!Én a pozitív teszt után mentem egy héttel és akkor is csak szikhólyagot és petezsákot látott a doki.Rá egy héttel pedig petezsák benne élő szív veréssel embriót.A nemvárt után 1 hétnél előbb tényleg nem érdemes menni és nekem azt mondta a doki lehet, akkor se fog látni semmit.Kíváncsi vagyok mi újság veled,légyszi írd meg!!
2015. szept. 30. 13:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

En mult csutortokon teszteltem pozitivat. Harmadik baba lesz, mar van 2 kisfiunk :)

Nekem egyik nap nagyon faj a mellem , masik nap csak akkor erzem ha hozza erek. Vedono szerint ez normalis. A fiaimnal abszolut nem volt cici fajdalom.

2015. szept. 30. 22:02
 15/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Először is elnézéstaz aggódásért, nem volt alaptalan! Másodszor a nagybetű írás nem volt szándékos,munkahelyen be van kapcsolva a CAPSLOCK, így használom a munkához!

Köszönöm a jókívánságokat, a rosszakat nem! Kórházban vagyok, sajnos erős vérzéssel kerültem be. Meghalt a babám! A tapintatlan embereknek akik rosszakat kívántak nekem csak annyit üzenek: Remélem most boldogok!

Sajnos a legfontosabb, most hogy talpraálljak, és ne adjam fel! Kívánok mindenkinek jó egészséget, azoknak is akik nem ezt kívánták nekem!

2015. okt. 1. 10:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem nm jon at ki kivant neked rosszat!

Miert vagy korhazban? 3napos kesesnel, korai vetelesrol, illetve biologiai terhessegrol beszelunk azt hiszem ezt hivjak annak...

kitartas a tovabbiakban!

2015. okt. 1. 13:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nagyon sajnálom ami veled történt :( A többi kedves válaszolónak pedig elmesélném, hogy nincs azzal semmi baj, hogy + teszt után orvoshoz megy az illető. Ha én vártam volna 2-3 hetet akkor lehet, hogy már nem élnék mivel méhenkívűli terhességem volt. Lehet, hogy nem látni a petezsákban még élő embriót de azt igen, h jó helyen van e!
2015. okt. 6. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!