Tegnap pozitívat teszteltem, eddig feszültek a melleim, ma meg semmi! Baj lehet?
Kerdezo, ha nem irsz nyomtatott betukkel akkor is latjuk am!
Teljesen felesleges ilyenkor meg dokihoz rohangalni csak ennyit irt itt mindenki.
Szia!
En mult csutortokon teszteltem pozitivat. Harmadik baba lesz, mar van 2 kisfiunk :)
Nekem egyik nap nagyon faj a mellem , masik nap csak akkor erzem ha hozza erek. Vedono szerint ez normalis. A fiaimnal abszolut nem volt cici fajdalom.
Sziasztok!
Először is elnézéstaz aggódásért, nem volt alaptalan! Másodszor a nagybetű írás nem volt szándékos,munkahelyen be van kapcsolva a CAPSLOCK, így használom a munkához!
Köszönöm a jókívánságokat, a rosszakat nem! Kórházban vagyok, sajnos erős vérzéssel kerültem be. Meghalt a babám! A tapintatlan embereknek akik rosszakat kívántak nekem csak annyit üzenek: Remélem most boldogok!
Sajnos a legfontosabb, most hogy talpraálljak, és ne adjam fel! Kívánok mindenkinek jó egészséget, azoknak is akik nem ezt kívánták nekem!
Nekem nm jon at ki kivant neked rosszat!
Miert vagy korhazban? 3napos kesesnel, korai vetelesrol, illetve biologiai terhessegrol beszelunk azt hiszem ezt hivjak annak...
kitartas a tovabbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!