Most akkor mi van (görbe)?
Értem. Sajnos akkor nem tudok Neked segíteni, hogy mennyire értelmezhető így a görbe.
Normál hosszúságúak a ciklusaid? Mert a PCOS-nél fordulhat elő, hogy pozitív aztán negatív az ovu teszt ovuláció nélkül.
Nem ijesztgetni akarlak, félre ne értsd! De ha normális hosszúságúak a ciklusaid, és kizárható a PCOS, lehet csak annyi a gond, hogy nem alszol eleget mérés előtt. Akkor pedig az ovu tesztnek lehet hinni! :)
Akkor lehet csak annyi a gond, hogy nem alszol eleget mérés előtt!:)
Az ovu teszted tesztcsíkja erősebb volt, mint a kontroll csík?
A pajzsmirigy alulműködés kapcsán: Megkérdezhetem mennyi volt a TSH-d? És erre mennyi gyógyszert szedsz?
Sajnos nekem 2 hete derült ki a 3,6-os TSH. Gondolom/remélem majd kapok rá valami kezelést, vagy gyógyszert.
Vagy lehet az a baj,hogy hónaljban mérek. Na mindegy,majd a kövi hónapban húzok ébresztőt és´hajnalban fogok mérni,mert most sokszor van,hogy pl. felkelek fél5kor a kicsihez és csak 7kor mérek keléskor.
Egyébként az ovu fájdalmat is érzem minden hónapban,csak azért tesztelek,hogy bebizonyosodjon tényleg akkor van e. Nekem már 6éve van autoimmun p.m alulműködésem és folyamatosan emelni kell a gyógyszert. Legutóbb 4,2 volt a Tsh-m,ezért emeltük már 137-re a gyógyszert. egyébként lányommal szintén 3,6os tsh-val estem teherbe,ami a 6.hétre 5,1lett :) nem volt gond :)
Jaaaj hát akkor ez a baj! Ne hónaljban mérj! Nem pontos! Maghőmérsékletet kell mérni:
- nyelv alatt (én erre szavazok)
- vagy hüvelyben
- vagy vébélben
Már holnaptól állj át szerintem erre, és látni fogod a különbséget a görbédben;)
Köszi az infókat a TSH kapcsán. Bizakodom akkor én is, hogy nem is olyan nagy a probléma, és könnyen kezelhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!