Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor mi van (görbe)?

Most akkor mi van (görbe)?

Figyelt kérdés
A ciklus a 13.napra hózta az ovumat,de csak 14.-en volt pozitív az ovuteszt,15.en meg negatív,ezért azt gondoltam 15.-en volt..viszont a hőm szerint lehet nem is volt....kérlek segítsetek,mert nem értek ehez a hőmérőzéshez.Most akkor volt ovum,és ha igen,mikor?
2015. szept. 29. 07:14
 1/10 A kérdező kommentje:
2015. szept. 29. 07:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt ovud, ovu után a hőnek fenn is kellene maradnia.
2015. szept. 29. 07:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagyon cikk cakkos a görbéd: mindennap azonos időben méred legalább 5 percig?
2015. szept. 29. 08:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyjából azonos időben,de van ,hogy max.15perces eltéréssel. 5percig igen,de sajnos éjjel fel kel kelnem a kislányomhoz,így nemtudom mennyire van értelme. Ez az első ovutesztes és hőmérős hónapom. Kicsit el vagyok keseredve,mert az ovuteszt szép pozi volt,másnapra meg negatív,így azt hittem volt ovum,de ezek szerint nem :( !?
2015. szept. 29. 08:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Értem. Sajnos akkor nem tudok Neked segíteni, hogy mennyire értelmezhető így a görbe.

Normál hosszúságúak a ciklusaid? Mert a PCOS-nél fordulhat elő, hogy pozitív aztán negatív az ovu teszt ovuláció nélkül.

Nem ijesztgetni akarlak, félre ne értsd! De ha normális hosszúságúak a ciklusaid, és kizárható a PCOS, lehet csak annyi a gond, hogy nem alszol eleget mérés előtt. Akkor pedig az ovu tesztnek lehet hinni! :)

2015. szept. 29. 08:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Napra ,sőt órára pontos a ciklusom. Az előző babát is onnan tudtam,hogy megfogant,mert 29.ciklusnap reggelére mindig megjön. Viszont pajzsmirigy alulműködésem van,amire gyógyszert szedek. Most jók az értékeim,szóval ezzel sem lehet gond. Nem értem...
2015. szept. 29. 08:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor lehet csak annyi a gond, hogy nem alszol eleget mérés előtt!:)

Az ovu teszted tesztcsíkja erősebb volt, mint a kontroll csík?

A pajzsmirigy alulműködés kapcsán: Megkérdezhetem mennyi volt a TSH-d? És erre mennyi gyógyszert szedsz?

Sajnos nekem 2 hete derült ki a 3,6-os TSH. Gondolom/remélem majd kapok rá valami kezelést, vagy gyógyszert.

2015. szept. 29. 08:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Vagy lehet az a baj,hogy hónaljban mérek. Na mindegy,majd a kövi hónapban húzok ébresztőt és´hajnalban fogok mérni,mert most sokszor van,hogy pl. felkelek fél5kor a kicsihez és csak 7kor mérek keléskor.

Egyébként az ovu fájdalmat is érzem minden hónapban,csak azért tesztelek,hogy bebizonyosodjon tényleg akkor van e. Nekem már 6éve van autoimmun p.m alulműködésem és folyamatosan emelni kell a gyógyszert. Legutóbb 4,2 volt a Tsh-m,ezért emeltük már 137-re a gyógyszert. egyébként lányommal szintén 3,6os tsh-val estem teherbe,ami a 6.hétre 5,1lett :) nem volt gond :)

2015. szept. 29. 08:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Jaaaj hát akkor ez a baj! Ne hónaljban mérj! Nem pontos! Maghőmérsékletet kell mérni:

- nyelv alatt (én erre szavazok)

- vagy hüvelyben

- vagy vébélben

Már holnaptól állj át szerintem erre, és látni fogod a különbséget a görbédben;)

Köszi az infókat a TSH kapcsán. Bizakodom akkor én is, hogy nem is olyan nagy a probléma, és könnyen kezelhető!

2015. szept. 29. 08:52
 10/10 anonim ***** válasza:
az én görbéim is mindig ilyen furák, de igazán csak 3-4 nap múlva tudok neked rá mit mondani, ugyanis az ovu 2. napján is előfordul hő leesés, de egyéb ok miatt is elmérhetted, ha a következő 2-3 napban nem megy 36.6 fölé legalább 1-2 tized fokkal akkor szeirntem sem volt.
2015. szept. 29. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!