Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most melyik hőmérséklet számít?

Most melyik hőmérséklet számít?

Figyelt kérdés

Mértem egyszer 5.55-kor, 5.56-kor meg 5.57-kor, szoval haromszor egymas utan: 36.4, 36.6 es 36.7...mivel ovu utan vagyok 4 nappal (36.7-36.6 szokott a megemelkedett lenni) nagyon nem mindegy hogy melyik mert a 36.4 azt jelezné hogy nem volt ovun??

36.2, 36.2 - ovu - 36.6, 36.6, 36.4, 36.7 ezek az utobbi napok eredmenyei es a mait nem tudom hova tenni

2015. szept. 26. 06:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Az első mérés számít.
2015. szept. 26. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Alapbol egyszer merd csak meg kb 5percig folyamatosan.ha mar mozogsz akkor feljebb megy a hod igy a tobbi meres nem mervado.mindjg ugyanabban az idoben merd ugyanazon a helyen es ugyanannyi ideig.akkor fogsz helyes eredmenyt kapni.
2015. szept. 26. 11:26
 3/5 A kérdező kommentje:
digitalis, 1 percnel tovabb nem mér...sajnos nem tudom mindig ugyanakkor merni meg sokszor kelek ejjel a lanyomhoz. de a 6 ora alvas mindig meg van, csak neha 2-3 reszletben. ma rossz ejszaka volt talan emiatt is lehet alacsony...
2015. szept. 26. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:

hát figyu,én azt olvastam több helyen,ha tovább bent hagyod a hőmérőt a sípolás után is,akkor méri tovább.mondjuk nem tudom mert nekem higanyos van.

ha babát szeretnél,akkor szerintem inkább ovu tesztelj,az a te esetedben sokkal jobb.nem alapoznék a hőmérőzésre.

2015. szept. 26. 16:28
 5/5 A kérdező kommentje:
lh teszezem, az utolso 36.2-es neres napjan volt pozi...utana mar nega...ehhez kepest stimmt a 2 nap emelkedes sot meg az ovu 3. napjan a leeses is...de most ez az ujabb leeses igt dpo 4-5 korul megremitett.
2015. szept. 26. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!