Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet szó terhességről?

Lehet szó terhességről?

Figyelt kérdés

Menstruáció után járok, előtte 7 nappal pettingeltünk barátommal, semmi mást nem csináltunk (még szűz vagyok). A menstruációm normálisan megjött azonban két napja szúró fejfájásom van, hányingerem a szemem is érzékeny/ég. Ma reggel szúrkált az alhasam és a veséimnél is. A melleimen nem veszek semmit észre (nem fáj,nem feszül), székletem normális bár étvágyam nincs túl sok.

Miről lehet szó?

2015. szept. 25. 16:38
 1/2 Linó03 válasza:
Szerintem influenzáról, felfázásról, megfázásról van szó...
2015. szept. 25. 17:14
 2/2 anonim válasza:

Drága...ha azt mondod szűz vagy, vagyis nem szexelhettetek védekezés nélkül, vagy esetleg nem ment el a puncidra petting közben akkor nyilván nem lehetsz terhes...

E

A kérdésre válaszolva: ez valami teljesen más lehet, keresd fel a háziorvosodat.

2015. szept. 25. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!