Szajban es huvelyben mert ho lehet ennyire eltero? Elosszor szajban mertem2x 36.7 lett, aztan 36.5. Igy nem voltam biztos melyik pontos, megneztem huvelyben ott pedig 37.2 lett
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a valos ho?2015. szept. 25. 11:48
1/3 anonim válasza:
Mindegy hol méred, csak mindig ott mérd. Szájban a légzéssel beszívott levegő hűtő hatása érvényesülhet. Hüvelyben lényegében a magtemperatúrához (a test belsejében levő hőmérséklethez) közeli értéket.
2/3 A kérdező kommentje:
Szoval ha eddig szajban mertem akkor az az ertek mervado most? Csak mert 16.dpo-n vagyok es nem vagyok benne biztos hogy stagnal vagy elindult lefele a hom,es megfog jonni
2015. szept. 25. 12:11
3/3 anonim válasza:
Testüregben mindig magasabb a testhő. Pl ezért is van, ha végbélben méred a hőt, abból fél fokot le kell vonni, hogy megkapd a testhőt. A száj, hüvely is ilyen összefüggés, ahogy az előttem író is leírta, a szájban kb olyan hőd van mintha hónaljban mérnéd, hüvely viszont zárt hely, melegebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!