Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbe szakértők, szerintetek...

Hőgörbe szakértők, szerintetek volt ovum, jól húzta be?

Figyelt kérdés

Ez a cikk-cakkozás utal valami progi-gondra, vagy bármire? Itt a görbém. Köszönöm a segítséget!

[link]

2015. szept. 23. 09:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia, na hogy alakult a hőd? Nekem pl most olyan mintha nem lenne ovum egyáltalán :(
2015. szept. 26. 10:56
 12/15 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi az érdeklődést. Nos, ilyen a görbém, vagy inkább a cikk-cakkom. Már szerintem esik a hőm, és nem lesz belőle semmi. Olyan érdekes volt, hogy a behúzott ovu szerinti 6-7. napokon olyan megjön érzésem, meg görcseim voltak, hogy azt hittem, bármelyik pillanatban elönt a vér. Aztán azóta semmi. Ha korábban lett volna ovum, mint ahogy írta, akkor már mutatnia kéne a tesztnek, de nega persze. Most megint olyan tojcsis jellegű nyákot tapasztaltam, azt is miért? A Te görbéd milyen?

[link]

2015. szept. 28. 19:31
 13/15 anonim ***** válasza:

szia

1. augusztus

<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/5d9355/">My Ovulation Chart</a>

2. szeptember

http://www.fertilityfriend.com/home/5d9355

nekem ilyen lett most :S cikkcakkos, de autóval voltunk olaszba... szóval kimerültség, meg egyszer gyomorrontás is volt, de nekem gyanus, hogy nem volt ovum vagy nem repedt a tüsző, most meg lent van a hőm mikor már fent kéne lennie...

2015. szept. 29. 20:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Bocsánat rossz linkek.

Augusztus: [link]

Szeptember: [link]

Szóval nekem most fura...

Veled, hogy mi lesz, szinte biztos, hogy mensi :( Pedig drukkolok, de görbéd alapján ez a hónap nem sikeres :S

No de majd a következő ;) Menni fog, mi is belehúzunk :)

2015. szept. 29. 20:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Szió! Természetesen, ahogy ez sajnos várható is volt, tegnapelőtt megjött, most már lassan beállnak a ciklusaim 23 napra, annyira rövidek, nem? Doki azt mondta, hogy 21-ig még ok, csak szerintem 21 napos ciklusban akkor legkésőbb 9-10 napon ovulációnak kéne lennie, hogy legyen ideje beágyazódni. Nálam így a luteális szakasz szerintem rövid, pedig elkezdtem a palástfű teát. Tényleg, Te használsz valami "rásegítést"? Én még barátcserjét kezdtem el, ez utóbbit a pajzsmirigy miatt is, remélem segítenek majd. Amúgy fura volt, mert a mensi előtti nap egész nap fájt, szúrt a jobb petefészkem körül, mint amikor nem bír megrepedni a tüsző, és már nyom, ha ismered az érzést. Arra gondoltam, hogy lehet, tényleg nem volt ovu, és így a ciklus végén még újrapróbálkozik a testem. Még tojásfehérjeszerű nyák is volt, pedig mensi előtt az soha. Aztán másnap is szúrt még, este meg megjött, utána már nem szúrt. Vajon kirepedt? Olyan jó lenne néha magunkba látni, nem? :D

Neked jó nagy ugrások vannak ám a hődben! Egészen szépen felment, remélem, hogy az átmeneti leesés után azóta visszament a helyére. Szorítok!

2015. okt. 1. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!