Egy nő valóban tudja, megérzi mikor van peteérése?
Figyelt kérdés
Sajnos véletlenül tegnap beleélveztem a páromba, mivel 20 évesek vagyunk ezért gyereket nem akarok. Mondtam a páromnak, hogy vegyen be 72 órás tablettát, mivel ciklus 9. napjában van. Azt mondta nyugodjak meg mert ő mindig megérzi hogy mikor van peterése és nem most nincs. Ő nem fog bevenni ilyen hormon mérget, amikor szerinte biztos nem lesz terhes most.2015. szept. 21. 17:53
11/11 anonim válasza:
Én mindig megérzem mikor van peteérésem!
Szerinted mennyi az esélye annak, hogy én a menstruációm előtti 1 hétben pár napban essek teherbe amikor elvileg közel sincsen sőt el is múlt a peteérésem?!:) Na már most sikerült:) Azóta már 9 hónapos a kislányunk :) De mi terveztük a kisasszony:) Nem "véletlen" volt:) Anyum menzesz közben esett teherbe a bátyámmal:) Ennek mennyi volt a esélye?! :) Tabletta nem lenne hülyeség. Jag és a megszakításos módszer NEM védekezés. Egyszer nagyon ráfáztok majd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!