Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek még ezek után is terhes?

Lehetek még ezek után is terhes?

Figyelt kérdés
1 hónapja együtt voltam valakivel. Azon a napon utána meg is jött, nagyon sok is jött. 2 hétre rá a szexre nagyon fájt a mellem, meg is nőtt, nagyon fáradékony vagyok, Ingerlékeny. Voltam csütörtökön beta-hcg vérvételen, hcg <0,1, magyarul esélyem sincs a terhességre. Jaa, peolaktin szintem magas, mint kiderült. Meg is jött pénteken, viszont nagyon kevés, barnás is, pirosas is, fura, nekem mindig sok jön. Lehetek terhes ezek után még mindig?

2015. szept. 21. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztonság kedvéért vegyél a patikában egy terhessségi tesztet de nem tartoom valószínűnek a terhességet
2015. szept. 21. 15:16
 2/4 anonim válasza:
Szerintem sem lehetsz terhes, ez valami hormonális dolognak tűnik.
2015. szept. 21. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Tehát 4 héten belül 2x jött meg?

... ezt orvosnak mond

2015. szept. 22. 07:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát remélem hormonális, mert már kezdem magamnak bemagyarázni. A tegnapi teszt negatív. Amúgy normálisa. Jött meg, 27 napos ciklussal, azzal nincs baj, csak a mennyiséggel.
2015. szept. 22. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!