Lehetek még ezek után is terhes?
Figyelt kérdés
1 hónapja együtt voltam valakivel. Azon a napon utána meg is jött, nagyon sok is jött. 2 hétre rá a szexre nagyon fájt a mellem, meg is nőtt, nagyon fáradékony vagyok, Ingerlékeny. Voltam csütörtökön beta-hcg vérvételen, hcg <0,1, magyarul esélyem sincs a terhességre. Jaa, peolaktin szintem magas, mint kiderült. Meg is jött pénteken, viszont nagyon kevés, barnás is, pirosas is, fura, nekem mindig sok jön. Lehetek terhes ezek után még mindig?2015. szept. 21. 14:37
1/4 anonim válasza:
Biztonság kedvéért vegyél a patikában egy terhessségi tesztet de nem tartoom valószínűnek a terhességet
2/4 anonim válasza:
Szerintem sem lehetsz terhes, ez valami hormonális dolognak tűnik.
3/4 anonim válasza:
Tehát 4 héten belül 2x jött meg?
... ezt orvosnak mond
4/4 A kérdező kommentje:
Hát remélem hormonális, mert már kezdem magamnak bemagyarázni. A tegnapi teszt negatív. Amúgy normálisa. Jött meg, 27 napos ciklussal, azzal nincs baj, csak a mennyiséggel.
2015. szept. 22. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!