Mit lehet tudni az alulműködő pajzsmirigy problémáról?
Figyelt kérdés
Szedek 50mg hormon gyogyszert. Azt mondjak az orvosok nem nagyon mukodik alul,de varnom kellett hogy az 50 mg eleg e a szervezetemnek.3 honap utan azt mondtak oke.Akkor abbahagytam a gyogyszerszedest(amugy 10ev utan)S megint vartam 2 honapot hogy a gyogyszer utan a szervezetem is megnyugodjon...Alig birtam kivarni mar... Aztan mar egy honapot probalkoztunk akkor sem mindig meg, majd jovo honapban :)Igazabol egy kis biztatasra lenne szuksegem. Voltak felfazos idoszakaim is, de mostmar nagyon vigyazok magamra, inkabb ket zoknit huzok ha muszaly ;) Tudom nem szabad gorcsolni a baban,de megis mondjatok mar pajzsmirigyesek par szot. A tobbiektol is szivesen varok hozzaszolast!Koszonom!2007. nov. 6. 23:59
1/3 anonim válasza:
Szia...nekem alulmokodesem van de azt mondtak soha nem is fog mukodni es a gyogyszert mindenkeppen szedjem akkor is ha terhes vagyok, leszek(150 mg). Ha te 10 evig szedted akkor most helyrejott? Eleg zavarosan irtal....vagy a 10 ev az a fogamzasgatlo volt?...azt hiszem.
Szoval ha okes a hormonszinted akkor nem befojasolhatja a teherbeeseset...ha meg nem akkor nagy eselyed van egy nem egeszseges baba foggantatasara.ja...s nem kell begorcsolni...a baba tudja mikor kell jonnie. En is varom...sok sikert!!
2/3 anonim válasza:
Aka´r honnan is ne´zzük,egy hónap az nem idö.Nekünk egy évre volt szükség,mire sikerült a baba.Nem szabad görcsösen akarni,mert leblokkol a pszihéd.A baba tudja,hogy mikor van az ö ideje.
TÜRELEM!!
29hetes kismama.
3/3 anonim válasza:
En voltam a kerdes feladoja,valoban nem volt egyertelmu melyik gyogyszert is hagytam abba?Szoval a hormont eletem vegeig szednem kell, mert ugye az szinte ritka ha valakinek megjavul a pajzsmirigy mukodese.De a kezeles szerencsere helyrehozta, es azert hagyhattam vegre abba a fogamzasgatlo szedeset. Koszonom a valaszitokat!A kerdesem kismamakhoz es anyukakhoz szolt ,de a szerkeztok atirtak.Tapasztalatokat szerettem volna kerni,de nagyon koszonom a valaszitokat!Ti latjatok amugy hogy ki irja a valaszokat mert az jo lenne latni hogy valaki milyen sok emeber kerdesere valaszolt, vagy csak nick neven ki adta fel a kerdest, meg lehetne szolitani.Na szep napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!