Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6. ciklusnapon ilyen ovulációs...

6. ciklusnapon ilyen ovulációs teszt?

Figyelt kérdés

Most kezdtem ovu tesztet használni. Mivel 28-29 naposak a ciklusaim,ezért azt ajánlották,hogy csak a 12.naptól kezdjem. Kipróbáltam ma és ilyen lett. Nem erős ez a 6.ciklusnapra? Előbb lesz ovum?

[link]

2015. szept. 18. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
nagyon rossz a kép. de ez még nem jelent semmit. én már az 5. ciklusnaptól csináltam az első hónapban, és végig elég erős volt, majdnem pozitív is néha, de amikor tényleg pozitív lett azt láttam, erősebb lett a kontrol mint a tesztcsík. szóval ez még nem jelent semmit.
2015. szept. 18. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem 29-30 naposak voltak a ciklusaim, mikor babával próbálkoztunk. Mindig 15-16. nap körülre időzítettük az együttléteket. Aztán elkezdtem ovutesztet csinálni, nem az ajánlott 12. naptól kezdtem én sem, hanem a 10. napon. És a 11. napon pozitív lett, azaz erősebb lett a teszt vonal mint a controll vonal. Terhes lettem abban a hónapban. A hőgörbém is igazolta, hogy akkor a 11. napon volt peteérésem. Szóval még szerencse hogy ovuteszteltem, mert ha nem teszem, lehet lemaradtunk volna a megfelelő napról.

A tiéd még nem pozitív, de nincs kizárva, hogy egy-két napon belül az lesz. Úgyhogy folytasd a tesztelést. Sok sikert.

2015. szept. 18. 16:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) tudom,hogy ez nem pozi,csak meglepődtem,hogy 6.napon ilyen lett. En is ugy gondolom,h 14-15napon van pé-m,de lehet előbb,ha már most ilyen.
2015. szept. 18. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem minden nap ilyen 3 hónapja,a 15ml-s érzékenységű. Sajnos nincs peteérésem,nem volt még pozitív ovutesztem. :( Jövő héten megyek az orvoshoz.
2015. szept. 19. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!