6. ciklusnapon ilyen ovulációs teszt?
Most kezdtem ovu tesztet használni. Mivel 28-29 naposak a ciklusaim,ezért azt ajánlották,hogy csak a 12.naptól kezdjem. Kipróbáltam ma és ilyen lett. Nem erős ez a 6.ciklusnapra? Előbb lesz ovum?
nekem 29-30 naposak voltak a ciklusaim, mikor babával próbálkoztunk. Mindig 15-16. nap körülre időzítettük az együttléteket. Aztán elkezdtem ovutesztet csinálni, nem az ajánlott 12. naptól kezdtem én sem, hanem a 10. napon. És a 11. napon pozitív lett, azaz erősebb lett a teszt vonal mint a controll vonal. Terhes lettem abban a hónapban. A hőgörbém is igazolta, hogy akkor a 11. napon volt peteérésem. Szóval még szerencse hogy ovuteszteltem, mert ha nem teszem, lehet lemaradtunk volna a megfelelő napról.
A tiéd még nem pozitív, de nincs kizárva, hogy egy-két napon belül az lesz. Úgyhogy folytasd a tesztelést. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!