Negatív teszt,3 napja késik. Van közöttetek is valaki aki hasonló cipőben jár jelenleg?
Sziasztok! :)
Nagyon szeretnénk babát a férjemmel.
29 naposak a ciklusaim, soha nem késik, nagyon pontosan szokott megjönni. Naptárat is vezetek február óta.
Ovu környékén együtt voltunk amennyit lehetett.
3 napja késik a mensim, és a teszt mégis negatív.
Van valaki hasonló cipőben?
26/N
Első hónap? Mert olyankor meg tud borulni a ciklus az izgalomtól:) Ha későn fogant, ettől függetlenül még lehet pozitív a teszt, nekem is a 19-20. nap környékén fogant a babám, és rá 12 napra lett először halvány pozitív a tesztem, de nekem előfordult 34 napos ciklus is.
Peteérést figyeltél esetleg?
Drukkolok!
Első hónap ,hogy igazán figyeltük mely napokon van a legnagyobb esely a teherbeesèsre. :)
Előző hónapban csak 2-3 napot sikerült együtt lennünk az aktuális hèten.
De akkor totál kivoltam az izgalomtól... Most is izgatott vagyok,de nem stresszelek ùgy rá. Olvastam,hogy az nagyon ártalmas ès nem vezet semmi jóra. :)
Akkor van esèlyem, neked is jó kèsőn mutatta ki a teszt.
Nálad is első baba?
Mióta probálkoztok?
Sok sikert! :)
Első baba, első hónapban sikerült (17 hetes vagyok most), de nekem eü előzményem miatt (pcos+pajzsmirigy) rá kellett készülnöm, nagyon sok mindent bevetettem már előtte sok-sok hónappal.
Mondjuk mi csak a ciklusom 18. napján, és azután voltunk együtt, így tudtam, hogy előbb össze sem jöhetett volna, fölösleges lett volna tesztelnem. Nagyon sokaknak olvastam itt már, hogy középidő után fogant a baba.
A rástresszelés tényleg nem jó, nagyon befolyásolja a hormonműködést.
Sajnos nekem azóta megjött. Most ismét ovus hetünk van...
Remélem talán majd most.
És neked utolsó válaszoló? Mit mondott a doki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!