Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek tesztelhetek?

Szerintetek tesztelhetek?

Figyelt kérdés
agu 26 dikán volt meg a menzeszem szeptember 8 dikán voltam a páromal esélye menyilehet ?? Tesztelhetek már ? meg milyen tesztet vegyek ?

2015. szept. 16. 15:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hány naposak a ciklusaid? egyébként ha 8-án voltatok együtt és akkor épp volt ovulációd, akkor onnantól 14 nap múlva érdemes kb. tesztelni. tehát még nagyon korai. Most lehet kb. a beágyazódás, amennyiben sikeres volt a megtermékenyítés.
2015. szept. 16. 15:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs értelme ilyen korán tesztelni, ráadásul a terhességhez érdemes kétnaponta szexelni, nem egy alkalmat, attól kevesen esnek teherbe, vagy nagyon pontosnak kell lennie az időzítésnek.
2015. szept. 16. 15:57
 3/13 anonim ***** válasza:
Ráérsz még a teszttel, majd ha késik legalább egy napja. Addig tök fölösleges
2015. szept. 16. 16:01
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom. És azt sem, hogy mit jelent a "tesztelhetek" szó.

Tudomásom szerint nincs olyan magyar szó, hogy: "teszt"!

Csak olyan van, hogy: "test"! Kívánatos lenne a sok agybetegnek végre az anyanyelvét használni!!!

Nehezetekre esik???

2015. szept. 16. 16:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Együttléttől számolva még 3 nappal később is lehetett a megtermékenyülés, és onnan számolva még további min. 12-14 nap kell, mire a teszt is mutatja, így majd valamikor 25.-e környékén lenne érdemes legkorábban tesztelned, az még legalább 9 nap. Tudom, milyen nehéz várni, de előtte nincs értelme tesztelni. Kitartás!
2015. szept. 16. 16:41
 6/13 A kérdező kommentje:
nagyon faj a mellem ès a hasam olyan a ciklusom eleg rendszeretlen sajnos van azt hisszem fel os váztam a mert a ves nagyin fáj ès igy nem tudome el dönteni hogy mi is lehet ez de 10 napom van mesnsig ès szeretnèk minel hamarb biztos lenni
2015. szept. 16. 16:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Lemaradt: a rossmannos Facelle tesztcsíkot (mártogatós, nem kazettás) tesztet ajánlom (4-500Ft), vagy a Corax Be sure-t (kb. 900ft). Az x-epil is jó, de a Facelle festékenyaga sokkal érzékenyebben mutatja, nekem ugyanazon a napon készült teszteknél a Facelle dupla olyan erős volt, az x-epil viszont elég halvány.
2015. szept. 16. 16:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Ilyen korán nincs tünet, tudom, ezt senki nem szereti hallani, de egyszerűen nincs, ami tünetet csináljon. A sok pisilés ilyenkor sok folyadékfogyasztás, vagy felfázás miatt van, a többi PMS tünet.
2015. szept. 16. 16:45
 9/13 anonim ***** válasza:

ma 16:26

Mi bajod van??? Elgurult a gyógyszered?

2015. szept. 16. 17:22
 10/13 anonim ***** válasza:
4-es tényleg ennyire hülye vagy? Legalább ne okoskodj ha nem ismered a "teszt" és a "tesztelni" szavakat, abszolút elfogadható magyar szavak. Statisztikus vagyok, szóval néhány százszor már leírtam a tesztelni szót szakmai prezentációkban, megnyugtathatlak, senki nem szólt még meg emiatt.
2015. szept. 16. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!