Hasznaljatok a megszakitasos modszert?
Volt aki nem esett teherbe azonnal?
Meddig voltatok ugy egyutt?
Mikor sikerult a teherbeeses?
Szia,8as vagyok :)
Tehát,a babának nem volt szívhangja a 9.héten,ezért missed ab lett a vége.A doki szerint valami genetikai probléma lett volna.Akkor nagyon kiakadtam,de mostmár úgy vagyok vele,hogy ennek így kellett lennie.Ember tervez,Isten végez.
Akkor azt beszéltük meg,hogy majd szeptemberben ráállunk újra,és elkezdünk próbálkozni.De közbe kiderültek hormonproblémák stb.Mondjuk mostanra beállt végre a ciklusom,ami azt hiszem így visszagondolva sose volt normális.Viszont,új melóhelyet keresek,és így a semmire nem szeretnék szülni,meg a férjem is azt mondta,hogy toljuk el még egy kicsit,jövőre legyen baba.De azért én minden nap reménykedem,hogy nem kell sokáig várnom.Most lefoglalnak a hétköznapi teendők,munka keresés stb,így hála égnek nem vagyok ráfeszülve a baba témára(már kicsit belefáradtam).Most kezdtem el Czeizel 1.vitamint szedni,férjem bátorítására.
Igazából most úgy vagyunk együtt,hogy középidőn kivül sehogy nem védekezünk,középidőben pedig megszakítással.
6-os
Értem,hát akkor most jön a babaproject :)
Igen ez nálunk is így van/volt a párom azt mondta hogy nem fog elmenni bennem,de mégis azért vannak olyan időszakok.hogy elmegy bennem :)
De az jó,legalább elmegy benned :)
Értem,akkor még nem nagyon vágtatok bele,de szeretnétek,hát majd csak összejön :)
Nyugodtan,amit szeretnél..hát igen szeretnénk,de mi se vágtunk még bele,nem vagyunk úgy rajta ezen,de jó lenne azért...igen a sorsra bízza. :)
Hát az is érdekelne hogy mikor jön össze ilyen módszerrel,igen én is erre jöttem rá,legalább is nem mindenkinek segít ez a módszer.
Igen ezt mondta az én párom is,hogy ő nem fogja kimondani tudatosan hogy belemegyünk,inkább ezek miatt veszekedés van,ami nem jó :/
Így ha csak megszakítással vagyunk,egyáltalán nem fog sikerülni,de ha nem úgy vagyunk együtt az nagyon ritka.
8as
Nagyon sajnálom,ez borzalmas :(
Hát sajnos pontosan,de lehet hogy így jobb is volt.
Igen a semmire nem szabad szülni,de így nem vagytok ráfeszűlve és legalább lefoglalod magadat,ami nem baj.
Drukkolok hogy sikerüljön és minél hamarabb legyen babátok.
Hat kedves 6-os..lehet hogy ugyan az a szitu...veszekedes azert mert o meg nem dontotte el,meg meg varna,de en meg szeretnek,hat a gyerek tema miatt,azt mondta o belefaradt,gondolkozztam azon is hogy teljes kivizsgalas mindkettonknek...nyugodtan legyel kivancsi en is az szoktam lenni :)
Hat mitol fugg,tole hogy vane kedve vagy nincs,nalunk sajnos erre nincs szabaly pedig ugyan az lenne mint nalatok,csak a masik baj hogy csak hetvegente vagyunk egyutt,de akkor se biztos hogy elmegy belem...bocsanat a csunya kifejezesert...
Sajnos nekem nem pontos a menzeszem,mindig mashogy van,mint eredetileg kene lennie,pedig szedtem fogamzasgatlot,voltam tornakon aviva,akkor sok fele gyogyszert kellett szednem,innom teakat es igy se..nem ertem egyszeruen.
Ti hanyszor vagytok egyutt?
Hetente vagy hogyan bocsi kicsit en is kivancsiskodom,es szerinted sikerulne nektek mar igy?
Igen az en parom is nagyon tavolodik ettol az egesz gyerektematol,mar ha csak felhozom,menekul...hat nalunk is orosz rulett van,de eddig sajnos semmi..pedig johetne mar a baba..de igy nem fog.
Hat akkor tenyleg benne vagy a korban,legalabbis gyerekteman!!
Hat mar en se hozom fel,mert tudom hogy abbol veszekedes lenne es utana sertodes.
Igen azert jo lenne ha mondanak hogy vegulis mit akarnak..vagy mikor.
Igen nalunk se mondja el es mar kezdek idegbeteg lenni,hogy nem is akar vagy meddig varjak meg vele 50eves koromig??
Nalunk is pontosan ez van,nem banna ha becsuszna mert feltudjuk nevelni,de azert nem allunk olyan jol se hogy egybol belevagjunk :(((
Hat igen nalunk is ceco ez az egesz,de hat akkor ugyan ott tartunk mindketten..privbe beszelgetni?
6-os
Hat legalabb sikerult a baba,ami nagyon jo hir es gratulalok!:)
Boldog babavarast!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!