Ha pl Tapolcára mennénk a kaáliba mennyi az esélyem? Mit tudni arról az intézményről?
Figyelt kérdés
valószínű hogy 1,5-2 hónap múlva megyünk ha meg is van a beültetés mennyi időre rá derül ki hogy sikerült-e?és mennyi időközönként csinálnak inszemet?valamint ott megkérdezik tényleg hogy mennyit szeretnék be ültettetni?bocsi a sok kérdésért!előre is köszi2010. márc. 13. 00:10
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nyugodj meg. Először is be kell jelentkezni,hogy nem jön a baba 1 év próbálkozás után a Kaáliba és adnak időpontot.Megmondják milyen vizsgálatokra van szükségetek neked és a párodnak hogy tudjon a doki fogadni.A leletek alapján megmondják milyen lehetőségeitek vannak. Inszem vagy lombik.Hogy mikor kerülsz oda az függ az értékeidtől,(vér,hormonok,ciklus). Az inszemnél nem lehet választani hogy mennyit kérsz vissza ott fellövik a párod spermáit és kész.A lombiknál leszívják a petesejtjeidet és mesterségesen megtermékenyítik. Ott lehet kérni hogy mennyit kérsz vissza.Persze attól függ mennyit szívtak le és mennyi termékenyült meg.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!lassan 4. éve nem jön össze a baba hát pontosan 3,5éve túl vagyok az injekciós kúrákon meg gyógszereken amiket ugye nőgyógyász álltal "kaptam" most még 2 hónapot akarna injekciózni de ugy vagyok vele hogy azt a havi 50.000 akkor már inkább az inszemre áldoznám!
2010. márc. 13. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!