37,7 testho, pecsetelo verzes, lehet terhesseg?
Kedves kérdező, 37,7 az már rendesen hőemelkedés :S és nálad normális, hogy 37 feletti az alaphőd??? Bocsánat nem sértés vagy akármi hasonló, csak ez tudtommal nem épp jó dolog alapjáraton sem :S
De ha neked tényleg mindig ilyen magas az alaphőd (amivel talán érdemes lenne elnézni dokihoz) TALÁN lehet babajel is, de mivel csak hirtelen mértél hőt, ennyinél hamarabb gondolnék hőemelkedésre mint babára :S nem tudhatod hogy állt eddig a hőd.
Mindenesetre drukkolok, de szerintem másról lesz szó. Egyébként nemrég mondta nekem valaki, hogy ha baba van akkor nagy átlagban a legalacsonyabb testhőhöz képest legalább 8 tized fokkal fentebb kell lennie a hőnek több napig mensi körül és persze nem szabad esnie.
Kitartás, és ha tényleg ilyen magas a hőd méricskéld, méricskéld mostantól rendszeresen minden reggel abból sok minden kiderül :)
Majd írj, ha van új infó és küldöm a gólyákat!!
Szia. Igen, ennyit mertem alaphonek, de eddig nem gondoltam hogy ezt talan rosszat jelent.
Talan igazad van, es ez csak laz.. holnap reggel is merek ha addigra nem jon meg, es majd irom az eredmenyt.. Bizok azert benne hogy nem virusrol van szo..:)
Koszonom a valaszod.
Rendben várom az eredményeket :)
Egyébként itt találtam is egy kis leírást olvasd el :)
36,8 fok feletti alap testhő magasnak számít akár pajzsmirigy túlműködésre is utalhat ami szintén nem barátja babásodásnak. Érdemes utána járni majd :)
Bízzunk alegjobbakban :)
Ugynezki hogy csak virus.. megjott a mensim.:/
kerek majd beutalot orvoshoz, nem akarom hogy barmi ilyen miatt, problemas legyen a baba. Koszonom a segitseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!