Nektek milyen tapasztalatotok volt terhességnél?
Amikor még nem is tudtátok,ti mit érezztetek?
Valami hasgörcs,hátfájás,hányinger ilyesmi??
És megjött vagy nem?
Koszonom mindenkinek.aki irt,bocsanat hogy kicsit keson irok,de volt par dolog ami nem varhatott.
Akinek baba lett a vegen azoknak nagyon gratulalok.
1.
Igen szeretnénk babát,de ezt most nem azért kérdeztem,csak kíváncsiságból.
És nem mindenkinek marad ki a menzesze,lehet úgy is terhes hogy megvan neki,csak nem rendesen.
2.
És mikor tudtad meg,hogy babát vársz?
Gratulálok a kisfiadhoz! :)
3.
Akkor ti azért készültetek rá?
Gratulálok,ezek szerint egyből tudtad.
És kislány vagy kisfiú?
4.
Gratulálok!!!!:):)
Uhh,nekem is ilyen tüneteim vannak,egyszerűen nem is értem.
Ebben én is hiszek,mert nagyon sokan mondták,hogy igenis éreztek tüneteket.
Mennyire korán érezted ezeket?
5.
És ez mikor volt?
Kimaradt a menzeszed?
Mikor jöttek a tünetek?
6.
Gratulálok neked is!:)
És neked mikor jöttek a tünetek?
5ös vagyok.4-5. héttől már jelentkeztek azt hittem stressz miatt.Kis vérzés volt mivel rendszertelen volt nem tűnt fel hogy késett az a kicsi is 2 hetet.Nekem fejfájás volt még erős az első harmadban na meg az érzékenység.
Még 2x véreztem kicsit félidő körül elmúlt az is.
3-as vagyok
Beszéltünk már többször is a gyerek témáról, illetve arról, ha védekezés (óvszer) mellett becsúszna, de nem határoztuk még el, hogy ráállunk a témára. Jött aztán egy pár hetes munkahelyi elfoglaltság, ami után bepótoltuk a lemaradást és kb. mint a nyulak. :) Az óvszer nem került a kezünkbe és az első ilyen aktus után úgy voltunk vele, hogy akkor már úgyis mindegy (nem is tudom pontosan melyik nap foganhatott a gyerkőc). Nem izgultunk különösebben, mert azt sem tudtuk, hogy egyáltalán összejöhet-e a baba, de amikor az a bizonyos álmosság rám tört pár nappal a következő vérzés előtt, valahogy éreztem, hogy itt "gondok" lesznek és másnap vettem egy tesztet, ami esti pisiből pozitívra sikerült. Kisfiú lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!