Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hüvelyi Uh-án láthatja a doki...

Hüvelyi Uh-án láthatja a doki a méhnyálkahártya vastagságát?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Határozott igen a válaszom,nekem 3 nappal ezelőtti UH-on mondta,hogy nagyon vékony a méhnyálkahártyám.
2010. márc. 12. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
igen. nekem mindig fel is írják a leletre. kb. 10 mm már jónak számít
2010. márc. 12. 15:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.Csak azért kérdeztem mert én ma voltam,de csak annyit mondott,hamarosan megjön.Szerintetek ezt miböl álapitotta meg?Lehet nem volt megvastagodva,vagy mi?
2010. márc. 12. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen biztos, hogy látja. Szerintem most vastag a méhnyálkahártyád, azért mondta a doki, hogy meg fog jönni. A ciklus végén mindig vastagabb a méhnyálkahártya.

Nekem 9 mm volt peteéréskor és az elég volt, mert megtapadt a pici. üdv:28 hetes kismama

2010. márc. 12. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen vérzés előtt vastag.Abbol látja,de attol lehet baba is ha nem jön meg!
2010. márc. 12. 16:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és remélem baba van odabent.de ez egy pár nap múlva kiderül.
2010. márc. 12. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!